![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
exista un vaccin pe care il poti face si scapi definitiv de oroarea asta.. ultimul pe care l-am avut era fix la mijlocul buzei de jos si a urcat.. parca eram iepuras, numai ca ala are buza de sus in 2..:cry:
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Herpes simplex afecteaza de obicei zona gurii si a fetei. Se pare ca este contagios si cam 90 la suta dintre oameni dezvolta imunitate la varsta adulta.
Nu exista leac perpetuu: se trataeaza cu aciclovir (Zovirax), valaciclovir (Valtrex), famciclovir (Famvir) sau penciclovir. Se pot administra si analgezice pentru durere, desi aceasta este in general suportabila. Eruptiile se mai fac si pe fond nervos, in perioade de stres maxim, dublate de lipsa de odihna, in calatorii samd. Mergi la un medic dermatolog. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
vaccinul are efecte secundare.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, si asta e adevarat, unele persoane au reactii alergice mai urote decit herpesul in sine... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
exista cred un topic despre herpesuri si virusul herpetic
mai mai search-ul ala... ia vedeti... http://www.elady.ro/forums/index.php?showtopic=1294 EDIT cele doua topicuri au fost unite. va rog folositi optiunea de search INAINTE de a posta un topic nou |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
M-am dat cu Aciclovir aseara de vre-o 4 ori ca intra instatnt in piele.Cred ca pe cele 2 de pe buza de jos le-a oprit sa infloreasca dar tot rau arata.Cel care era inflorit...nicio schimbare (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) .Sper sa-mi treac aim max trei zile.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Dupa ce am stat doua zile cu gura lipita cu plasturi pentru herpes mi-am dat seama ca am luat teapa si banuti am dat degeaba, fara nici un rezultat, pentru mine. Am descoperit o crema care face minuni, adica mi-a trecut intr-o zi, se numeste Cicatrizin , se gaseste in farmacii si e foarte ieftin. M-am gandit sa va spun si voua , poate va loviti intr-o zi de aceasta problema.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am mai spus pe undeva, cea care mi-a facut mie minuni (aplicata imediat ce simti furnicaturile) este Super Lysine.
Ultima data am luat si pastile de SUper Lysine vreo saptamana si de-atunci n-a mai aparut... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 12:29 AM |
|