![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Pai, la parter sunt 2 standuri Revlon: unul langa Meli Melo, la intrarea de langa McDo si unul in capatul opus, langa raiffeisen. Poti sa incerci si in cele 2 Cora. Au si acolo standuri. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
m-am trezit de 2 zile cu o iritatie de mama focului pe decolteu, spate si zona T, niste pustule mici, cu cap alb. ma gandeam ca pe fata sa nu fi facut vreo reactie la retin a de care m-am apucat de vreo 2 zile, dar pe celellate zone chiar nu m-am dat cu nimic decat ulei de catina pe decolteu. Cu ce se da pe alergiile astea? Ma gandeam sa ma duc maine sa-mi iau alcool mentolat. N-am mai patit asa ceva in viata mea. M-am dat aseara cu cutaden, le-a mai uscat dar ma cam mananca.
help! |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Ia si tu Claritin pentru cateva zile. Pe mine m-a ajutat cand am avut o iritatie asemanatoare pe decolteu. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
thaks, ala. Ala e de ingitit?
ma gandeam sa nu fi prins vreo contagioasa de la copii ca am vreo 300 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) E epidemie de varicela in scoli, dar eu cred ca am avut plus ca nu am febra sau ma doare capul. |
|
|
![]()
|
|
Da, de inghitit. E recomandat pentru mai toate alergiile.
Varicela se manifesta prin vezicule cu lichid incolor. Ar trebui sa ai si in cap. Verifica! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
n-am nici macar pe burta, nici febra. cred ca e altceva, inca ma intreb de la ce am facut-o? Nu mananc altceva in afara de ce manc zilnic, nu prea ma abat de la anumite chestii; maine ma duc la farmacie.
ala (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
ala, am descoperit 2 pustule pe cap; una la ceafa si una la tampla! nu ma mai joc, nu vreau varicela, I'm too old to handle it! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Iubitul meu a avut varicela in noiembrie. 3 saptamani nu a iesit din casa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Da si tu o fuga la Urgente sa te vada un dr. Dar daca ai si in cap....eu cred ca e varicela. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
maica-mea zice ca eu am avut varicela. am citit untr-un articol in care zice ca desi ai avut se mai poate produce o forma usoara de iritatie in contact persistent cu virusul, cum ar fi eu al scoala cu plozii, s-ar putea si asta sa fie.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut la 17 ani si n-am avut decat vreo 5 pustule in total.
Iar fiica-mea a avut de doua ori, o data o forma usoara, iar a doua oara ca la carte. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 04:37 PM |
|