IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

17 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Problema... si solutia, topic de ajutor reciproc
ioannaraluka
post Jan 15 2007, 10:38 AM
Post #131

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Eu am facut acum vreo 2-3 ani si mi-a prescris medicul de familie acyclovir (cel pentru herpes) si pastile si unguent. Asa stiam si eu, ca se poate sa mai faci si a doua oara.
Oricum n-am avut nici una din bolile astea de copii la vremea lor, desi am schimbat 4 gradinite (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , am inceput dupa 18 ani (pojar), apoi asta.
Poate ai noroc si scapi usor de tot.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr. stoma
post Jan 15 2007, 11:02 AM
Post #132

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 244

so ... virusul se numeste varicelo-zosterian ... usually se face intai varicela iar la urmatorul contact zona zoster. asta daca au ramas virusuri cantonate prin ganglioni si daca imunitatea este varza. tratamentul pentru varicela este izolare la domicilu (al cui domiciliu tine de preferinte (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ), paracetamol si rabdare multa. ATENTIE: fara aspirina. Acidul acetilsalicilic duce de cele mai multe ori la un tip de encefalopatie cu rezultat final exitus ... Lectia de infectioase s-a terminat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
expose_yourself
post Feb 10 2007, 07:03 PM
Post #133

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 593

Stiti cumva daca lamaia e contraindicata persoanelor cu tenul predispus la cuperoza?O amestec cu apa si o beau pentru vitaminele pe care le contine..Stiu ca aplicata direct pe fata ar fi crima..dar consumata in felul asta? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Philia
post Feb 10 2007, 07:07 PM
Post #134

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) expose (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
cred ca poate afecta tenul atata timp cat o pui pe fata.in interior nu cred ca dauneaza

+Quote Post
diana_2007
post Feb 10 2007, 07:12 PM
Post #135

Musafir

Stii cum e? si eu am avut un cos mare sub piele dar pe genunchi si ma ustura, ma durea si nu il mai suportam. Am mers la dermatolog si mi-a spus ca e din cauza cremelor care dau luciu piceoarelor (am luat ceva de la avon, ca sa imi straluceasca piceoarele si probabil de la aia....nu stiu, si prietena mea are dar nu a patit nimic, probabil depinde de ten) si a mai zis ca am mai avut acolo un cos care inca nu s-a vindecat dupa ce mi l-am scos si cand m-am facut cu crema aia mi-a intrat acolo si el s-a "vindecat" sa zic asa, adica s-a inchis si apoi iar s-a format mult mai mare pentru ca avea pur si simplu crema cu sclipici in el. Deci...la mine asta era problema....nu te-ai facut cu ceva crema in timp ce un cos nu era bn vindecat? Daca da, du-te la ceva farmacie si ia-ti crema cu galbenele si busuioc, pune pe un panasament si stai asa.....ceva vreme (1,2 zile), mie asa mi-a zis dermatologul si s-a vindecat.......succes

+Quote Post
expose_yourself
post Feb 10 2007, 07:16 PM
Post #136

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 593

Yuppy!Mersi,pokemon (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Philia
post Feb 10 2007, 07:17 PM
Post #137

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

diana...ori eu nu te pricep..ori tu nu ne pircepi pe noi...imi cer scuze dar ce legatura este intre cosul de pe piciorul tau si crema cu sclipici si intrebarea lui expose referitoare la cuperoza? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
tenul...este denumirea data pielii de pe fata...si cuperoza nu este acnee(cosuri)
documenteaza te inainte sa dai sfaturi

expose,sper sa nu ma insel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asteapta poate mai raspunde vreo fata

+Quote Post
elle_ni
post Feb 25 2007, 11:07 PM
Post #138

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

Cremele de la Revoln, Vitamin C, respectiv F pt ce tip de ten sunt ele?Ma bate gandul de a-mi akizitiona pe cea cu vitamina C, dar imi este teama sa nu ma irit de la ea, avand in vedere ca tenul meu tot acneic este si gras si, mai nou, deshidratat.Urata combinatie, si si mai urat e faptul ca nu stiu cu ce sa ii remediez aspectul tern, obosit, lipsit de viata.

+Quote Post
walpurgik
post Feb 25 2007, 11:22 PM
Post #139

Musafir

elle, vit C am avut, e f buna numai ca e un pic grasa, nu stiu ce sa zic daca-ti merge la tenul tau.
Vit F n-am avut, ala zicea ceva de ea.
Cat despre o crema hidratanta si perfect safe nu stiu ce sa-ti zic, nici eu n-am gasit varianta perfecta. Curios, am avut o mostra de crema hidratanta din noua gama de la gerovital, aia scumpa pt export si mi s-a parut tare buna.
In rest eu abuzez de apa termala, apa normala de baut, am ceva de la elmiplant dar totusi nu mi se par grozave. Pt luminozitate si antirid folosesc un ser pe baza de vit C, de care au mai povestit fetele aici flavo-C.

+Quote Post
elle_ni
post Feb 26 2007, 01:15 AM
Post #140

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

Walpu, prompta ca de obicei, lucru pt care iti multumesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !Vitamin C as incerca-o, ca tare insetat mai este tenul meu, si, daca e prea grasa, o bag la inaintare seara, inainte de culcare.Acum, oare o fi noncomedo?Poti tu verifica ingredinetele, cand ai timp, pls?

Acest Flavo C de la ce firma este ?Nu am dat de el...ori am citit eu in graba, ori nu la acest topic este postarea cu pricina...Este scump, ce efecte are?Eu as avea nevoie de hidratare intensiva pe parcursul noptii, si de o hidratare medie ziua.Spun medie ziua, pt ca makiajul sa nu imi cada sau sa nu luceasca fata prea tare...Ma gandesc la o skema de tratament temporara, pana cand isi mai revine fata putin....

Ma mai batea gandul sa apelez la Retin a ca stiam ca e bun pt riduri, dar la deshidratarea mea cred ca mai mult rau produc tenului si asa agresat de atatea remedii impotriva acneei, kiar daca apoi pun o crema super hidratanta...

+Quote Post

17 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 08:38 AM