![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
le suport pt ca pielea mea e uscata ca hartia igienica veche... si in plus la -30, 40 de grade....cel mai bine e sa ai straturi de crema grasa pe tine ca altfel simti ca nu mai ramane decat craniu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
merci, asgaard.. am apreciat ca scria si varsta pentru care erau recomandate.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 29-September 08 Member No.: 4,830 ![]() |
Hello!
As dori sa cumpar o crema anti-roseata (deoarece de cateva saptamani au inceput sa mi se inroseasca obrajii si sa imi apara mici cosuri in zona pometilor). Chiar in clipa asta imi "arde" fata ingrozitor. Am o piele foarte sensibila, pana acum am folosit Atoderm PO zinc, pare ca se mai calmeaza roseata pe timpul noptii, dar in timpul zilei reapare. Tenul este normal spre gras. Atoderm PO o pot folosi numai noaptea caci are o textura destul de grasa, plus ca imi "deschide" porii!!! Ca si crema zilnica folosesc Ictyane pentru hidratare, in rest nicio alta crema nu imi prieste. Au inceput sa imi apara si comedoane, deoarece pielea devenind atat de sensibila si iritata, nu mai pot folosi Retin-A (crema cu care ma dadeam o data pe saptamana si stateam linistita). Am citit pe net si am ajuns la concluzia ca as putea sa aleg intre Avene-Diroseal si LaRochePosay-Rosaliac. Ambele sunt destul de scumpe si nu as vrea sa dau banii degeaba. Ce parere aveti despre ele? Crema ideala ar trebui: sa vindece roseata, sa calmeze iritatia, sa hidrateze pentru a preveni excesul de sebum si sa nu produca cosuri. Ajutor! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Hana incearca uleiul de samburi de struguri intai, il gasesti la plafar in sticlute mici, mie asta imi calmeaza f bine iritatiile. Ce descrii tu ar putea fi o acnee rozacee (parca asa se numeste). Uleiul asta calmeaza si in acelasi timp reduce sebumul si nu e nici comedogen. Ai nevoie de doar 2-3 picaturi pe care le aplici pe tenul umed si apoi masezi usor sa intre in piele.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Problema: piele foarte uscata mai ales pe picioare. E foarte neplacut! Astept orice solutie. Chiar si suplimente de vitamine?!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ulei de bebelusi sau chiar de masline (chiar e mai bun!) aplicat dupa baie pe pielea umeda. Adica iesi din baie si pui uleiul pe piele fara sa e mai stergi cu prosopul.
In baie musai frecat picioarele cu o lufa ca sa elimine pielea moarta. Iaca lufa (IMG:http://www.madelsi.com/WEB-NOVEDADES/images/Esponjas/esponja-lufa-luna.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Adaug si eu ceva la ce a spus Diana, dupa ce te dai cu crema/ulei pe picioare, pune-ti neaparat si ciorapi, chiar 2 perechi sa mentii caldura, asa crema intra bine in piele si hidrateaza.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Meg si eu am aceeasi problema cu nasucu care se jupeste mai tot timpul si imi merge foarte bine cu masca detoxifianta, cu argila speciala de la AslaVital pentru ten sensibil.Innainte de a pune masca poti sa faci o infuzie de musetel si sa aplici comprese caldute pe fata.E fain tare,daca nu merge,macar te-ai bucurat de comprese.Am glumit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
buna fetelor! am si eu o problema.intr o zi m am trezit ca la ochiul stang nu mai aveam decat foarte putine gene(partea de sus).de vreo 2 luni ma tot dau cu ulei de ricin dar nu cresc mai deloc, de dat cu rimel nu mai zic ca nu am mai folosit de mult timp.nu stiu ce sa mai fac.da ti un sfat va rog.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mergi la un dermatolog, e posibil sa fi luat vreo micoza sau sa fie o infectie de alta natura.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 01:55 PM |
|