![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Nu-mi plac "victimele inchipuite".
Imi plac persoanele sincere si oneste. |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu-mi place frigul
Imi place sa stau relaxata,cu o cana de ciocolata calda,si sa privesc cum ninge afara |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Nu-mi plac oamenii "repeziti".
Imi plac oamenii calmi si optimisti. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu-mi place ca nu mai discutam "ca la inceput"
Imi place cum rade fetita mea! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu imi place ca de Pasti se scumpesc biletele de avion la toate companiile (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Imi place ca o sa vina caldura...sper. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
Nu imi place ca sunt in stres cu licenta...
Imi place sa stau la soare! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nu imi place ca stau la serviciu.
Imi place ca se apropie concediul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place ca am facut scoala de soferi.
Nu-mi place ca o tot fac de jumate de an si ma lalai si nu dau examenul. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
walpu, nu esti singura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , eu am inceput-o in martie si mai am 2 sedinte....plus examenul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place omul care are curajul sa te priveasca in ochi si sa fie sincer
Nu imi place omul care nu are curajul sa dea explicatii |
|
|
![]() ![]() |