![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Imi place cand sunt activa, cand fac ceva care ma face sa ma simt "vie"
Nu-mi place monotonia, obisnuinta, plictiseala. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 1-May 08 From: Brasov Member No.: 3,777 ![]() |
Nu-mi place minciuna in nici o situatie.
Imi place perseverenta,statornicia,sinceritatea... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu-mi place muzica de la barul din fata biroului meu pentru ca este data foarte tare si nici nu ma adud gandind. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Imi place cum deseneaza fetita mea cu creta colorata in fata blocului. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Nu-mi place cind ma simt fara vlaga.
Imi place ca am prieteni care ma incurajeaza. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mi place ca ma doare burta
Imi place ca afara e frumos, soarele e portocaliu si cerul senin |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nu-mi plac morocanosii.
Imi plac oamenii care zambesc inainte de a saluta. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place ca mama, desi am 27 de ani, ma face sa ma simt copil in preajma sarbatorilor
Nu-mi place ca afara nu ninge |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Imi place cand petrec un pic de timp cu mine insami.
Nu-mi place cand cineva ma minte. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Nu imi plac oamenii care cred ca le stiu pe toate.
Imi place cand vorbesc cu bebelusii mei si ei imi zambesc si-mi raspund in felul lor unic si parca ma inteleg. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Nu imi place sa fiu in centrul atentiei.
Imi place sa-mi ascult prietenii povestind. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 03:34 PM |
|