![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu-mi place cand barbatii scuipa pe jos(trotuar) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Imi place sa ma simt speciala. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place ca Rona viseaza pe la 12-1 noaptea,si scoate sunete (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
N-mi place ca sunt un om instabil (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Imi place sa citesc.
Nu-mi place ca nu am timp sa citesc. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
In ultima vreme imi place sa ma uit la emisiuni culinare sunt dusa cu capul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ca de gatit nu-mi place.
Nu-mi place ca nu-s mai calma. |
|
|
![]()
|
|
Imi place cum miroase liliacul din fata blocului.
Nu-mi place ca vecinii arunca mucuri de tigari in tufele de liliac. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place jeleul de banane
Nu-mi place cearta |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Imi place sa lenevesc duminica dimineata in pat.
Nu-mi place ziua de luni. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Imi place sa ma uit la nori (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Nu-mi place ca trebuie sa ma maturizez (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place sa ma plimb cu mama
Nu-mi place frigul |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Imi place in vacanta.
Nu-mi (mai) place la munca. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:27 AM |
|