![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Imi place sa musc din viata ca dintr-un mar.
Nu-mi place sa stau pe margine si sa ma uit cum trece viata. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Imi place aerul rece al diminetii.
Nu-mi place cand vecinul meu tureaza motorul masinii la ora 6 dimineata, in fata geamului meu. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Imi place sa privesc polaia.
Nu imi place sa ma ud pe picioare. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Imi place sa citesc.
Nu-mi place cuvantul TREBUIE. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Imi place sa ma plimb prin ploaie.
Nu-mi place sa ma ud pe picioare in schimb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Imi place sa fac mancare.
Nu-mi place ca trebuie sa fac mancare in fiecare zi. |
|
|
![]()
|
|
Imi place sa spun adevarul.
Nu imi place (de fapt nu sint obisnuita) sa primesc complimente (am senzatia ca se face misto de mine). |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Imi place ceata
nu-mi plac urgentele |
|
|
![]()
|
|
Imi place zapada.
Nu-mi place flescaiala. |
|
|
![]()
|
|
Imi place calmul.
Nu-mi place sa fiu singura. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:19 AM |
|