![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
imi plac curelele late purtate in talie
nu-mi place ca trebuie sa ma apuc de treaba pe-acasa |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Imi place sa calatoresc noaptea cu masina.
Nu-mi place iarna fara zapada. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Imi place sa ma cuibaresc in pat.
Nu-mi place ca mai trebuie sa ma si dau jos. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Imi place sa beau bere cand ies cu prietenii.
nu imi place mahmureala de a doua zi (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi plac copiii educati la scoala.
Detest copiii obraznici, impertinenti impreuna cu parintii lor recalcitranti si vituperativi. they just don't get it (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Imi place noul look elady.
Nu-mi place ca trebuie sa merg la somnic. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
imi place.. hm, imi convine chiar ca un coleg care imi place mie mi-a zis de efectul 'uau' .. (de la nu stiu care examen la care eu nu mai dormisem nu stiu cat, da' ce mai conteaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
nu imi place faptul ca's singura.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Imi place ca am avut niste sarbatori linistite, cu voie buna.
Nu-mi place ca maine trebuie sa merg la serviciu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
imi place ca s-a incalzit bine
nu-mi place ca trebuie sa stau in birou |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
imi place ca s ar putea sa ajung maine la bucuresti
nu imi place ca inca nu sunt sigura (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:17 AM |
|