![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
imi place ca am vreo 20 de filme nevazute pe comp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nu imi place ca nu am timp/dispozitia necesara sa le vad |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Imi place ca de azi intr-o saptamana imi vine iubitul acasa (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
Nu-mi place ca e frig, intuneric si ploua (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Imi place sa fiu iubita.
Nu-mi plac fandositele. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
imi place laptele proaspat de vaca
dar nu imi place ca ma doare stomacul de la el. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
imi place ploaia
ma enerveaza cand e frig |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
imi place ca azi a plouat si nu e asa cald
nu mi place ca va ploua si maine si vroiam sa fac plaja |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Imi place sa ma plimb cu rolele.
Nu-mi place sa calc. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Imi place mancarea la japonezi.
Nu-mi plac persoanele care isi construiesc fericirea pe nefericirea altora. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 3-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,889 ![]() |
Imi place sa ma uit la artificii.
Nu-mi place cand sughit. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
imi place ca am revenit la sentimente mai bune in ceea ce priveste facultatea
nu-mi place ca prietena mea are probleme la facultate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:17 AM |
|