![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
http://similarminds.com/global-adv.html
Mie mi-a iesit asa : (l-am mai facut si acum un an si ceva si imi iesise cu totul altceva, deci se pare ca m-am schimbat mult (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Advanced Global Personality Test Results Extraversion |||||||||||||||||||| 83% Stability |||||||||||||| 53% Orderliness |||||||||||| 43% Accommodation |||||| 23% Interdependence |||||||||||||||||||| 83% Intellectual |||||||||||||| 56% Mystical |||||| 23% Artistic |||||| 23% Religious || 10% Hedonism |||||||||||||| 56% Materialism |||||||||||||||||||| 90% Narcissism |||||||||||| 43% Adventurousness |||||||||| 36% Work ethic |||||| 30% Self absorbed |||||||||||||||| 63% Conflict seeking |||||||||||||||| 70% Need to dominate |||||||||||||||||||| 90% Romantic |||||||||||||| 56% Avoidant |||||||||||| 43% Anti-authority |||||||||||||||| 63% Wealth |||||||||||||| 56% Dependency |||||| 23% Change averse |||||||||||| 50% Cautiousness |||||||||||||||||||| 90% Individuality |||||||||||||||||||| 90% Sexuality |||||||||||||||| 70% Peter pan complex |||||||||||||| 56% Physical security |||||||||||||||||||| 83% Physical fitness |||||||||||||||| 64% Histrionic |||||||||||||||| 70% Paranoia |||||||||||||||||| 76% Vanity |||||||||||||||||||| 83% Hypersensitivity |||||||||||||| 56% Female cliche |||||||||||||||||||| 83% |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 05:18 AM |
|