![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu as fi foarte dezamagita si as suferi teribil. probabil ca as urla la el, as plange, l-as pocni. ceea ce face cam orice femeie in cazul asta. si mi-as reveni destul de greu.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
as fi dezamagita,si as suferi...poate ca l as ierta daca s ar dovedi doar o scapare...sau poate nu...imi e prea greau sa imi imaginez cum as reactions,dar as fi tare dezamagita si mi as reveni greeeeu
|
|
|
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
ma rog, eu nu "atac" un om neaparat pentru ca imi face rau mie. in final nici nu imi pasa. trec repede peste problemele din relatii. nu imi ia mai mult de o saptamana pana ma refac. dar imi place sa dau un exemplu si altora care s-ar mai preta in viitor la actiuni de felul asta si nu numai. si vin cu o intrebare: "daca tu tratezi pe cei care iti fac bine la fel ca pe cei care te neindreptatesc atunci eu de exemplu pentru ce ti-as fi prieten si nu dusman (e mai simplu sa faci rau)?" traducand un pic ultima parte a mesajului tau pentru ham: un barbat cand face sex, in majoritatea cazurilor) nu da doi bani pe femeia cu care se culca (ba se intoarce in relatie cu forte noi, gata sa continue fostele proiecte)... nu asa face si o femeie (care in general se indragosteste de persoana respectiva). e stupid sa credem ca ambele sex gandesc la fel. deci la o gandire diferita o abordare diferita, zic eu. io probabil ca sunt f-un homosexual ratat- nu mi se potriveste kestia cu "nu da doi bani", mare majoritate a celor cu care hatza-hatza mi-or fost iubite si n-am prea putut sa am relatzii cu tipe indiferente- marele farmec nu mi se pare "frecarea" (aia o potzi rezolva singur, in baie), ci tot cea ce implica o intalnire, conversatzia, faimosele preludiu si postludiu, etc, faptul ca o femeie se simte bine alaturi de tine. de-asta am o problema cu mersul la "fete"- ce dreacu' vorbesti cu alea si cum dreacu' sa te simtzi bine cand alea sunt cu tine, in scarba, pt. bani- mi se pare aiurea sa dau bani pt. "o laba in doi". revenind la inselat, cred ca asta doare parteneru'- eventualele sentimente pe care le ai fatza de altu'/alta, nu hatza-hatza k sport! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
io probabil ca sunt f-un homosexual ratat- nu mi se potriveste kestia cu "nu da doi bani", mare majoritate a celor cu care hatza-hatza mi-or fost iubite si n-am prea putut sa am relatzii cu tipe indiferente- marele farmec nu mi se pare "frecarea" (aia o potzi rezolva singur, in baie), ci tot cea ce implica o intalnire, conversatzia, faimosele preludiu si postludiu, etc, faptul ca o femeie se simte bine alaturi de tine. de-asta am o problema cu mersul la "fete"- ce dreacu' vorbesti cu alea si cum dreacu' sa te simtzi bine cand alea sunt cu tine, in scarba, pt. bani- mi se pare aiurea sa dau bani pt. "o laba in doi". revenind la inselat, cred ca asta doare parteneru'- eventualele sentimente pe care le ai fatza de altu'/alta, nu hatza-hatza k sport! ma rog, fiecare cu gandirea lui, dar cand ai sentimente fata de altcineva (si mai esti si femeie) cam cad cele pentru partener. noi barbatii putem iubi la fel de mult mai multe femei in acelasi timp. ele nu pot. asta e diferenta. si lucrurile astea nu o sa le schimbe nici un fel de abordare pshihologica pentru ca apartin factorului genetic. nu am folosit expresia aia "a da doi bani" in sensul babesc, ci in sensul real: "a nu fi interesat in mod deosebit" |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
eu daca-l prind cu alta in pat ma intreb de ce nu m-a invitat si pe mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) just kidding!
|
|
|
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
ma rog, fiecare cu gandirea lui, dar cand ai sentimente fata de altcineva (si mai esti si femeie) cam cad cele pentru partener. noi barbatii putem iubi la fel de mult mai multe femei in acelasi timp. ele nu pot. asta e diferenta. si lucrurile astea nu o sa le schimbe nici un fel de abordare pshihologica pentru ca apartin factorului genetic. nu am folosit expresia aia "a da doi bani" in sensul babesc, ci in sensul real: "a nu fi interesat in mod deosebit" numa' pe forumu' asta si-s fo' doo care fics de asta se plang- nu pot sa aleaga si pace- ii iubesc p-amandoi! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) io zic ca-i un alt stereotip- si femeile pot iubi mai multzi de-odata (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) asta-i k si aia cu femeile care nu pot face secs de dragu' secsului! (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
numa' pe forumu' asta si-s fo' doo care fics de asta se plang- nu pot sa aleaga si pace- ii iubesc p-amandoi! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) io zic ca-i un alt stereotip- si femeile pot iubi mai multzi de-odata (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) asta-i k si aia cu femeile care nu pot face secs de dragu' secsului! (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) nu te contrazic. esti mai inaintat in varsta decat mine. insa experienta mea de viata spune altceva. |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Lotte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) excelentă optică, chiar şi īn glumă fiind menţionat. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Ham, ai dreptate multă īn privinţa elementelor care fac un bărbat să aleagă o femeie normală īn detrimentul profesionistelor. Ţine de autorespect şi de calitatea pe care omul doreşte să o confere dozei sale de timp liber. Pentru acurateţe: există şi bărbaţi care prestează servicii, īnsă femeile care le solicită sunt mult mai puţine decāt īn cealaltă tabără a consumatorilor de carne vie. Nu reuşesc să-mi imaginez cam cāt de tare o marchează pe o astfel de femeie momentul īn care īl descoperă pe iubi sub plapumă cu o altă femeie. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
nu te contrazic. esti mai inaintat in varsta decat mine. insa experienta mea de viata spune altceva. asculta la moshu', ca stie ce scrie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
dore, una din fanteziile barbatilor este sa faca sex in trei(cu doua femei). la o astfel de discutie, am spus, zambind, "si eu am aceasta fantezie", iar barbatul, a spus incantat, "really"?
"dap, accept sexul in trei, dar sa fie doi barbati si eu!" bineinteles ca fantezia a fost taiata de pe lista. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) deci, barbate, ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 10:00 PM |
|