IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce faci daca-l prinzi cu alta-n pat ?, Situatie ipotetica dar perfect posibila
fullmoon
post Feb 2 2007, 04:31 PM
Post #141

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,133

Am citit mai sus despre diferente intre femei si barbati in legatura cu sentimentele fata de partener - e vrajeala, amice. Nici o diferenta.

On topic: desi sun intotdeauna inainte de a ajunge acasa ca sa nu am surprize - daca totusi s-ar intampla... va spun sincer, cred ca in primul rand mi s-ar face rau (tensiunea ar lua-o razna), apoi m-as tranti si as plange rau de tot si as suferi ca un caine. Evident ca as pleca pentru totdeauna.
Ei nu i-as face nimic ca doar nu-mi e datoare cu nimic. Lui insa.. peste cativa ani, cand deja ar uita toata povestea... i-as trage-o de n-ar sti ce l-a lovit, unde-l doare mai tare.
Go to the top of the page

+Quote Post
ham
post Feb 2 2007, 06:43 PM
Post #142

Cavaler eLady.ro

Group: Obsedat
From: Jalea Vaii
Member No.: 398

QUOTE(fullmoon @ Feb 2 2007, 04:31 PM) *
.... Lui insa.. peste cativa ani, cand deja ar uita toata povestea... i-as trage-o de n-ar sti ce l-a lovit, unde-l doare mai tare.

daca privesti relatzia k pe un concurs, are rost; altfel, la ce bun?
ce ai de castigat?

stii cum vaz io treaba?
daca nu mai tzine la tine, te paraseste, nu te insala (te insala cand nu poate sa se abtzina, da' nici nu poate sa-tzi zica adio); nu intra in calcul cand cei 2 difera f. mult la putere materiala (treaba care, in multe cazuri, creeaza probleme mai tarziu).

+Quote Post
fullmoon
post Feb 2 2007, 08:26 PM
Post #143

Contaminat
*

Sa ne intelegem...
eu nu cred in fidelitate absolut deloc, din punctul meu de vedere e utopie curata. Si cand ma refer inselat nu inteleg numai sex ci si sarut si pana la urma, de ce nu, simpla dorinta. Sincer nu ma incalzeste deloc ca se abtine de la ceva ce vrea. Nu stiu daca reusesc sa ma fac inteleleasa ca ma calareste fiica-mea.
In fine, crezand eu astea am avut o vorba cu stimabilul si am hotarat: fiecare face ce vrea dar cu bun simt, adica sa nu stie lumea (si sa ne facem de kko) si nici sa nu ne marturisim pacatele unul altuia ca sa ne distrugem incerderea in sine. Elegant, finut, avem un issue il rezolvam in liniste. Nu e ok asa?
Deci sa-l gasesc cu una in pat mi s-ar parea magarie, nesimtire si reA-vointa si as pedepsi asta corespunzator. Eu nu sunt de acord cu conceptul ca daca cineva imi face rau trec peste cu demnitate si imi traiesc viata, inghitind galusca. Neah! Imi faci rau, te ard! Asta n-are legatura cu competita. Ci doar ca nu consider ca "raufacatorii" trebuie lasati linistiti (eventual premiati cu libertate in cazul in care nevasta pleaca).
Si ai dreptate, nu m-ar incalzi cu nimic. Nici sa spal vasele nu ma incalzeste dar unele chestii trebuie facute si gata.

+Quote Post
Ala80
post Feb 3 2007, 11:47 AM
Post #144

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Fullmoon, imi place cum gandesti! Am senzatia ca nu traiesti in Romania. Sau poate ma insel...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
fullmoon
post Feb 3 2007, 03:55 PM
Post #145

Contaminat
*

QUOTE(ala80 @ Feb 3 2007, 11:47 AM) *
Fullmoon, imi place cum gandesti! Am senzatia ca nu traiesti in Romania. Sau poate ma insel...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Merci.
Din pacate traiesc (inca) in Romania. Dar pe picior de plecare, sper.

+Quote Post
ham
post Feb 3 2007, 05:22 PM
Post #146

Cavaler eLady.ro

ar fi dragutz daca ar fi asa simplu- o stat cu mine si m-o inselat- il pedepsesc; n-o mai vrut sa ma suporte, s-o carat si dupe si-o gasit pe altu'/alta- nu-i bai (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
io zic ca este mult mai complicat decat pare la prima vedere; io, daca as stii ca n-o ramas cu mine pt. cine stie ce interese materiale, as incerca sa iert (nu stiu dac-as reusi, dar cert este ca respectiva, daca nu s-o carat, inca tzine la mine si ca si eu pot gresi oricand); e stupid k daca acceptzi natura umana si stabilesti o relatzie mai hippie sa nu fie probleme, iar daca nu, sa ceri razbunare; o relatzie e o relatzie, ca discutzi sau nu despre ce potzi si e voie sa faci/ce potzi fi impins de instincte netzinute-n frau sa faci

+Quote Post
fullmoon
post Feb 3 2007, 09:52 PM
Post #147

Contaminat
*

Mey Ham,
Eu n-am nici o problema ca inseala, dupa cum spuneam fidelitatea nu exista. Dar sa o faca in asa fel incat SA AFLU este vulgar, o rautate pe care nu o iert. ma intelegi? Si in conditiile astea i-as face vant imediat.

+Quote Post
ham
post Feb 3 2007, 10:04 PM
Post #148

Cavaler eLady.ro

QUOTE(fullmoon @ Feb 3 2007, 09:52 PM) *
Mey Ham,
Eu n-am nici o problema ca inseala, dupa cum spuneam fidelitatea nu exista. Dar sa o faca in asa fel incat SA AFLU este vulgar, o rautate pe care nu o iert. ma intelegi? Si in conditiile astea i-as face vant imediat.
si daca este doar prostia de a nu stii sa te ascunzi?
e deajuns de pedepsit(a) ca este asa k sa mai fie nevoie sa-mi pierd timpul cu razbunari; eu, in timp, am constatat ca de cate ori gresesc, nu-i nevoie sa ma pedepseasca altul, reusesc s-o fac singur, cu talent neasteptat! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Meg
post Feb 3 2007, 10:26 PM
Post #149

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

v-am zis ce am facut eu cand l-am prins cu alta?
intotdeauna am zic ca o sa o strang de gat pe ea, pe el o sa il dau in kiloti (sau mai rau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) afara din casa, ca o sa fac panarama, ca o sa le arat eu lor.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
pana cand.. ma suna el si-mi zice ca se duce in discoteca. Buuun, sa se duca, doar nu oi opri eu omu'. nici nu prea aveam cum, ca eram si in alt oras. asta era pe la ora 18. stau eu ce stau.. cand pe la 20 ma hotarasc sa ma duc si eu in club. normal, in acelasi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . si purced voiniceste.. intru.. il caut.. nimic. mai stau ce mai stau (ca ma asigurase ca e pe acolo) si la un moment dat imi zic.. '-domle, nu e, hai acasa'. si ies.
cand.. stupoare: domnul era cu o gagicutza in brate in fata clubului. cand am vazut, (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) . ce-i de facut? fatza imi picase deja, cuvinte n-aveam.. stau vreo 2 minute si ma uit la spectacol. bineinteles ca nu m-a observat niciunul. ma gandesc.. sa plec. dar ma razganesc. si ma duc spre ei. si-i zic.. '-salut'. nu-i venea sa creada. fetisoara aia se uita mirata la mine, se uita la el.. (o tinea in brate, culmea nesimtirii!!).. el nimic. niciun cuvant! niciunul.. ma uit la el.. si-i zic.. 'voiam sa te salut, ma scuzi ca te-am deranjat. o seara frumoasa in continuare'. si m-am intors si am plecat. no acu nu stiu ce s-a mai intamplat in urma mea, ca am sarit direct in masina si-am plecat.
si peste nu stiu cate ore.. sau zile.. nu mai retin, ca am inchis telefonul si am taiat orice posibilitate de comunicare, imi explica de ce era cu maimutza in brate. o incalzea, dragul de el!
yeah, right.
acum zambesc cand ma gandesc.. dar atunci..
era mai bine daca faceam o scena? nu stiu.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
fullmoon
post Feb 3 2007, 11:22 PM
Post #150

Contaminat
*

Meg, te-ai comportat ca o doamna, asa as fi facut si eu.
Ham, vorbim de prins omul in patul conjugal aici... cat de prost sa fii? Si in general, consider ca daca ma respecta si inca vrea sa ramanem impreuna trebuie sa se comporte cu discretie. Exista intr-adevar sansa sa se indragosteasca si sa-si piarda capul si sa nu mai conteze nimic pentru el si atunci chiar daca as suferi l-as lasa in pace si l-as ierta ca dragostea loveste fara sa aleaga, se poate intampla oricui, si mie.
Dar sa vrea sa f# ceva de care nu-i pasa si sa nu fie atent unde o face si cine il vede e nesimtire. Ma intelegi?

+Quote Post

18 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 09:36 AM