![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
acum, da! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 1-February 07 Member No.: 1,133 ![]() |
Manca-te-ar mama de frumos!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mey...nu stiu ce sa zic, dar intr-o relatie serioasa in care fiecare ne-am luat angajamente, eu nu as putea sa iert infidelitatea. Pur si simplu orgoliul meu ar lua-o razna. Si de orgoliu in exces am tot incercat eu sa scap fara succes, asa ca...va trebui sa imi gasesc pe vreunu care sa stie sa se ascunda al draku de bine, sa nu aflu. Desi ma cam indoiesc ca nu as simti eu nimic, ca sunt f receptiva la detalii si nu prea imi scapa nimic din pacate. Acu nu sunt nici genul de disperata care sa caute tot timpul dovezile tradarii chiar si acolo unde nu sunt. Dar pur si simplu simt cand ceva "pute". Si daca pute trebuie aruncat, io asa consider.
Hai sa fim seriosi, discretie discretie, dar pana la urma cat de discret poti fi? Ca tata-miu e cel mai discret om pe care il cunosc si desi mama-mea n-o aflat decat de vreo doua din aventurile lui, eu am aflat fara sa vreau, prin niste intamplari demne de filme SF, aproape de toate. Eu nu as vrea sa mi se intample mie asta...cum i-as explica eu fetei mele de 17 ani de exemplu ca desi tati cu mami sunt impreuna, tati se mai iubeste ocazional cu cate o blonda de 23? Ce ar intelege copilul din asta? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 18-December 05 From: Terra Member No.: 114 ![]() |
UUUfiiiiiii.........ma intristez cand spuneti ca nu exista fidelitate..TREBUIE sa existe. Angel si eu sunt ca si tine, simt imediat daca ceva pute si tai raul din radacina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pai ce..o viata avem si in aceasta sa fim nefericiti, frustrati ca suntem mintiti si inselati?
Daca l-as prinde cu o alta n-as face scandal, ci l-as da elimina din viata mea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) gunoiul tb sa stea la locul lui intr-o ghena! Pupici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
UUUfiiiiiii.........ma intristez cand spuneti ca nu exista fidelitate..TREBUIE sa existe. Angel si eu sunt ca si tine, simt imediat daca ceva pute si tai raul din radacina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pai ce..o viata avem si in aceasta sa fim nefericiti, frustrati ca suntem mintiti si inselati? Daca l-as prinde cu o alta n-as face scandal, ci l-as da elimina din viata mea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) gunoiul tb sa stea la locul lui intr-o ghena! Pupici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) exita fidelitate, dar atunci cand sti cu adevarat ce vrei. cand te-ai maturizat destul incat ai lasat comportamentul de la 14 - 28 de ani la usa. partea proasta e ca unui nu se maturizeaza niciodata. |
|
|
Anaconda |
![]()
|
Musafir ![]() |
ok ma aflu intr-o situatie delicata.
sa incep de la inceput din cauza jobului plec in delegatii tot timpul.am o relatie cu cineva de 28 de ani,de aproape un an. am plecat o luna in delegatie si nu i-am mai raspuns la telefoane nu pt ca am incetat sa-l iubesc sau pt ca am gasit pe altcineva,ci doar ca m-am gandit ca relatia nu o sa reziste si ca ar trebui sa ma ocup mai mult de cariera. dupa 3 saptamani dupa ce plecasem l-am sunat si a raspuns o tipa.am luat masina si val vartej m-am dus la el acasa.si l-am prins cu tipa in pat. ok sa presupunem ca eram eu de vina pt ca numai i-am raspuns la telefoane timp de 3 sapt si omul a spus sa-si continuie viata.dar e posibil un barbat care iti spune ca te iubeste si care are o relatie cu tine 1 an de zile,dupa o sapt sa se consoleze cu alta? cand l-am gasit cu tipa in pat el radea,eu am plecat.a doua zi am facut ceva ce as putea intra in cartea guiness,ceva ce nu imi sta in fire si nici in logica....am fost iara impreuna.si iata ca incepe un joc nebun in care eu imi i-au liber o saptamana ca sa-l tin din scut,si cand nu eram cu el cele 24 de ore,amanta se ducea la el la serviciu. dupa 10 zile de la intamplare,timp in care am fost 24 din ore cu el,am plecat 2 zile ca sa termin treburile la munca.surpriza mare a fost ca el a venit sa ma i-a,la 150 km departare,si supararea mi-a fost cand am auzit vorbe de la altii ca eu in cele 2 zile in care am fost plecata el s-a vazut cu amanta. acum suntem impreuna dar se apropie ziua in care trebuie sa ma intorc la servici,sa plec iara. el m-a cerut in casatorie,stiu ca nu e omul cu care imi imaginez sa-mi fac o familie,si stiu ca e o greseala daca raman cu el,parca sunt prinsa intr-o vraja........ poate cineva sa-mi baga mintile in cap? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Eu nu inteleg un lucru,sa ma ierti...dar cum sa nu poti in 3 saptamani sa raspunzi la macar UN telefon?????Totusi nu cred ca erai la inceput,in primele luni sa te gandesti ca nu rezista relatia din cauza deplasarilor dese sau a muncii..se presupune ca te iubea si il iubeai,cum sa nu reziste in cazul acesta?Sa nu raspunzi la tel sau sa nu iei legatura in nici un fel cu el mi se pare ca a fost o mare greseala din partea ta.Si acum acest joc...trebuie sa ai o discutie serioasa cu el...ori da ori ba.Daca esti constienta de faptul ca nu e omul cu care te vezi de acum incolo..trebuie sa incerci sa te desprinzi tu singura,oricat de greu ar parea pe moment.
Orice ti-am spune noi acum nu stiu cat te ajuta,tu singura trebuie sa gasesti forta sa treci peste acest moment mai putin placut din viata ta....Si chiar daca pare un cliseu..timpul chiar vindeca totul!!! Noi suntem aici sa te ascultam si sa te sfatuim cum credem noi...darc repet tu esti singura care poate sa faca ceva! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
el radea?!? pai lasa-l sa rada in continuare!!
nici tu nu ai raspuns, ai si tu partea ta de vina. oricat de ocupata ai fi fost. n-ai simtit nevoia sa il auzi? sa stii ce face? cum e? cum se descurca? nu ti-a fost dor de el?? hm.. si daca te iubea incerca macar sa .. vorbeasca, nu vad partea amuzanta. sau nu stiu, o explicatie ceva? se presupune ca ramai perplex in momente de astea. sa aleaga: tu sau amanta. si tu sa alegi: cariera sau casnicie. incredere - FARA amant/e - sau rupeti relatia. tu esti femeia numarul 2 sau femeia numarul 1? cand pleci tu, ea e 1 si tu 2 si cand revii, ea e 2 si tu 1? si tu cum te simti cand te gandesti ca e cu tine, cu alta, cu tine, cu tine, cu alta?? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 14-April 07 From: Cu bocceluta in spate Member No.: 1,480 ![]() |
Eu daca l-as prinde pe el cu alta in pat as fi asa daramata ca pur si simplu mi s-ar anula orice putere de reactie! La faza asta mai mult ca sigur as ingheta din cauza dezamagirii profunde. Dupa care as pleca si dusa as fi! NU stiu daca am mai spus asta dar..' the bank of fidelity and trust is a tough creditor. Once you open an account somewhere else they close your account for good!" E din filmul family man!
|
|
|
ciucinica |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu ii omor pe amandoi tinand cont de durata relatiei, de n obstacole prin care am trecut impreuna...ce ar trebui sa fac atunci...sa ii aplaud, si sa-i spun "iesi din casa" NU NU ....nu ma pot gandi la asa ceva, pentru ca asa cum ma cunosc eu clachez, si fac infarct..
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:01 PM |
|