IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages V  « < 15 16 17 18 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ce faci daca-l prinzi cu alta-n pat ?, Situatie ipotetica dar perfect posibila
Philia
post May 26 2007, 08:59 PM
Post #161

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

ha...am trecut prin asta
si,ce am facut?
ei bine ne despartiseram de cateva zile si am sunat sa ii spun ca ma duc sa imi iau lucrurile ce le mai aveam la el(el nu se putea deplasa sa ne intalnim undeva) si am ajuns si cineva a lasat usa deschisa,deci nu am mai sunat la interfon.
am ajuns sus,am batut la usa el a raspuns si a inlemnit.
i am zis ca vreau sa imi iau ce mai aveam pe la el si in secunda doi iese o tipa din dormitor,imbracat foart sumar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am salutat o politicos,am intrat in camera mi am adunat lucrurile si am plecat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
e adevarat ca eram despartiti,dar eu inca mai tineam la el.
m am bucurat ca s a intamplat asa,pentru ca altfel riscam sa ma intorc iarasi la el. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
splendora
post May 27 2007, 04:15 AM
Post #162

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

eu cred ca as face infarct si apoi ce sa mai fac? mor (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
contraste
post May 27 2007, 07:04 AM
Post #163

Musafir

Păi....voi aveţi menajeră?
Dacă nu m-am gāndit dacă īl prindem cu o damă īn pat să o punem la treabă!

+Quote Post
Kitten
post May 27 2007, 08:59 AM
Post #164

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

(IMG:style_emoticons/default/322.gif) super idee...... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
divi2007
post May 27 2007, 10:42 AM
Post #165

Musafir

eu nu stiu cum as reactiona pe moment, dar stiu cu siguranta ca mi ar urca sangele in cap si as clocoti de nervi ca sa nu mai zic ca as sta si as plange ca o proasta vreo cateva zile

daca i as prinde pe amandoi in casa, tipei nu i as adresa un cuvant, nu m as certa, nu as face scandal as trata o o ca si cum nu ar exista, insa cand as fi intre 4 ochii cu el pt ca ma cunosc din fire i as face putin scandal si i as adresa niste cuvinte grele,

daca as mai fi cu el sau nu habar n am, ma gandesc cand or exista copii atunci e mai complicat, stiu atata ca daca am ramane impreuna nu va mai fi never ever la fel oricat timp ar trece pt ca ranile adanci lasa cicatrici care raman pe tot restul vietii.

+Quote Post
katy87
post May 27 2007, 03:15 PM
Post #166

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

QUOTE(contraste @ May 27 2007, 08:04 AM) *
Păi....voi aveţi menajeră?
Dacă nu m-am gāndit dacă īl prindem cu o damă īn pat să o punem la treabă!

e tare ideea.

QUOTE(divi2007 @ May 27 2007, 11:42 AM) *
eu nu stiu cum as reactiona pe moment, dar stiu cu siguranta ca mi ar urca sangele in cap si as clocoti de nervi ca sa nu mai zic ca as sta si as plange ca o proasta vreo cateva zile

daca i as prinde pe amandoi in casa, tipei nu i as adresa un cuvant, nu m as certa, nu as face scandal as trata o o ca si cum nu ar exista, insa cand as fi intre 4 ochii cu el pt ca ma cunosc din fire i as face putin scandal si i as adresa niste cuvinte grele,

daca as mai fi cu el sau nu habar n am, ma gandesc cand or exista copii atunci e mai complicat, stiu atata ca daca am ramane impreuna nu va mai fi never ever la fel oricat timp ar trece pt ca ranile adanci lasa cicatrici care raman pe tot restul vietii.

divi si eu cred k la fel as reactiona

+Quote Post
nushyoo
post Jun 4 2007, 01:47 PM
Post #167

Musafir

hmm...sa l prind cu alta!! cred ca mi-as impune sa fiu foarte calma..pe moment si numai yo sa stiu ce e in sufletul si in mintea mea! daaaaaaarrrr.....l-as rani in orgoliu profund...!! yo..m-as cupla cu un prieten de-al lui sau mai rau...cu cel pe care il uraste cel mai mult..si cu care nu ar vrea sa ma vada niciodata..ca sa fie foarte gelos...! si apoi sa si rupa parul din cap..si sa se dea cu capul de toti peretii..de ciuda si prostie ca a gresit...!! ce ziceti de parerea mea???cum vi se pare??????????????/

+Quote Post
midnight
post Jun 4 2007, 02:51 PM
Post #168

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

Regulamentele forumului ma impiedica sa dau un raspuns sincer in clipa asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 4 2007, 02:55 PM
Post #169

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Subscriu si eu la ce a spus Kandi. Incerc ca imi amintesc ca sint o dUamna, vorba lui Forte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si prefer sa nu ma IeSprim, daca intelegeti ce vreau a spun. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
splendora
post Jun 4 2007, 07:09 PM
Post #170

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

nushyoo, nu stiu cati ani ai, dar e destul de pueril sa te folosesti pe tine pt a-i face rau lui. daca descoperi ca e cu alta, il lasi in nesimtirea lui si te duci cat mai departe de el. din planul tau de razbunare, tot tu iesi in pierdere . in fond, razbunarea, arma....cui?

+Quote Post

18 Pages V  « < 15 16 17 18 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 01:12 PM