IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce faci daca-l prinzi cu alta-n pat ?, Situatie ipotetica dar perfect posibila
rossdale
post Jul 13 2006, 12:24 PM
Post #71

Musafir

nu dai cu floarea, dai cu tulpina :|
Go to the top of the page

+Quote Post
berbecutza
post Jul 13 2006, 01:19 PM
Post #72

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

si ce te faci cu cei care au doar banuieli si totusi sar sa te invineteasca ?

+Quote Post
rossdale
post Jul 13 2006, 01:27 PM
Post #73

Musafir

cum ce te faci? urmaresti stirile de la ora 17 sau mergi mai departe (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ham
post Jul 13 2006, 01:40 PM
Post #74

Cavaler eLady.ro

Group: Obsedat
From: Jalea Vaii
Member No.: 398

dupa mintea mea o femeie te inseala numai din vina ta, asa ca daca ai kef sa pedepsesti fizic pe cineva, fa-tzi loc de dat cu capul; nu-i k la barbat care e setat sa (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sex.gif) tot ce misca si are utilajul necesar (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ion
post Aug 21 2006, 04:17 PM
Post #75

Musafir

depinde de gradul si felul de dependenta fata de sotul adulter.

numa functie de asta -
si functie de cat de bun negociator esti - negociatoare, pardon -
vei lupta sau nu - sa recuperezi terenu pierdut.

RECOMANDARE:
purtati-va totusi - cu intelegere. cu mila.
incercati sa va imaginati in locul celor prinsi in flagrant. cum v-ati simti.

cel putin, fata de femeia in flagrant.

ca e totusi femeie, chiar daca se afla intr-un moment de ratacire de caracter.
si NU va bazati doar pa principiul: CINE GRESESTE PRIMU - TREBE S-O IA in bot DE PESTE TOT.

caci toti gresim, ca sa recunoastem.

nu gresim asa ca altii, gresim noi altfel.

nu avem dreptu DECAT de a judeca spre a intelege si solutiona constructiv.
nu avem noi dreptu de a da si verdicte.

cand folositi violenta - sub orice pretext - fata de cea care e prinsa in flagrant - ganditi-va:
s-ar putea DEJA sa fie insarcinata.

e ca si cum ati agresa FIZIC si psihic un copil nevinovat. pentru ca-i stresati mama. si mama e mama, indiferent cum e.

nu e acelasi lucru - cu a veni pe ascuns - sa furi tatal unor copii deja existenti. ok.
ci, totusi:
pur-simplu - iti permiti sa agresezi - FIZIC.
si asta pentru viitorul nou-nascut poate insemna malformatii.

chiar si in absenta sarcinii - nu e corect sa-ti atribui dreptul - SUB NICI UN MOTIV - SA AGRESEZI FIZIC O FEMEIE. chiar daca esti si tu femeie si te-ai simtit neinteleasa de femeia vinovata.

cred ca ar fi bine sa se dea si o lege - in sensul asta.

sa invatam sa ne asumam FAPTUL - ca INDIFERENT relatia anterioara cu sotul - buna, rea - ACEASTA RELATIE MERGE SANATOS NUMAI LA LIBERA ALEGERE.

flagrantul DENOTA IN PRIMUL RAND - O ALEGERE A SOTULUI adulter. temporara sau definitiva, numai cu acesta puteti stabili.

persoana straina poate doar sa va inteleaga sau nu. nu poate fi obligata la asta.

CASNICIA IMPLICA - DOAR - OBLIGATII DIN PARTEA MEMBRILOR FAMILIEI - iar din partea PERSOANELOR STRAINE - acestea NU au nici o obligatie legala - de-a ne proteja noua casnicia.

deci NU au decat o vina SUBIECTIVA.
OBIECTIV - acestea isi urmaresc propriul interes - si -

folosind forta - cu atat mai putin le vom face sa ne respecte.
Poate, doar sa ne menajeze casniciile. De frica.

DAR cand cerem sa ne menajeze casniciile - urlam vartos DESPRE LEGILE BUNULUI-SIMT. ca de aia. nu? din respect.
dar ce fel de respect LIBER CONSIMTIT mai vrem - cand apelam la forta?!

legea nu obliga la respectul casniciei - decat membrii familiei.

BUNUL SIMT - doar - poate cere mai mult - UNUI STRAIN.
dar - daca apelezi la BUNUL LUI SIMT - atunci tot bunul-simt spune: ca asta nu se poate IN NICI UN CAZ - cu forta.
deci nici macar legile nescrise ale bunului-simt - pa care-l fluturam noi ca pretext, pretinzandu-l strainilor aflati in flagrant cu sotul nostru - nu ne dau dreptul la violenta fizica.

strainii sunt straini - si legea NU obliga strainii sa vada interesele nici unei familii.
fiecare isi vede interesul sau.

Exemple sunt si in alte tipuri de prejudicii:
in sensul ca NU pui mana pa arma - ci pa telefon - si apelezi legea. Fiindca altfel, comiti inclusiv tu infractiunea de vatamare fizica.

Insa in cazul adulterului - LEGEA trebuie sa puna sotul prins in flagrant MACAR LA DESPAGUBIRI, daca nu la raspundere.
cred ca la despagubiri ar fi mai corect - decat la raspundere fiindca nu si-a putut stapani un instinct.

inca nu-i tarziu de modificat legea. sotul adulter sa dea despagubiri si basta. nu e sclav, poate alege partenerul de viata, dar pentru prejudicieri - TREBUIE PUS LA DESPAGUBIRI OBIECTIVE.

Iar strainul pentru care se-ntampla adulterul - idem - obligat prin lege - la despagubiri - NUMAI DACA se demonstreaza cu probe clare ca STIA CA S-A COMBINAT CU O PERSOANA FAMILISTA.

Atat. Fara sa ne facem dreptate singuri(e) la nervi. Si apoi sa pretindem respect pentru animalitatea noastra ilustra.
Caci oricine ataca FIZIC, va da socoteala pentru AGRESIUNE FIZICA. barbat ori femeie, indreptatit ori nu. nimic nu-ti da dreptul sa ataci fizic - si sa te socotesti mai presus ca altii - desi utilizezi metode de joasa clasa si speta, si care intra in codul penal.

telenovelele cu palme impartite "pe drept" - trebuie sa ramana telenovele.

+Quote Post
fortelady
post Aug 21 2006, 04:41 PM
Post #76

Musafir

ioane, toate bune si frumoase in teorie. perfect de acord cu tine.
in practica, recunosc ca n-as putea sa am niste sentimente atat de inaltatoare precum le descrii tu mai ales in momentele de furie si sa gandesc tot ce ai scris tu pana sa pun mana pe ce gasesc prin camera si sa incep sa arunc dupa ei.
eu sunt adepta principiului "decat sa planga mama, mai bine sa planga ma-sa" - de cate ori l-am respectat, nu mi-a fost deloc rau; cand mi-am calcat pe inima, intuitie samd (vorbesc de situatii de viata la modul general, nu la prinsu'n flagrant) si am facut chestii pe principiul "las sa treaca de la mine" mi-am luat-o in freza RAU de tot.

+Quote Post
lotte
post Aug 22 2006, 02:57 AM
Post #77

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

Ioane,

Intelegerea de care spui tu, se dobandeste doar prin consumarea unui sir de experientze, ca o concluzie a unei persoane aflate in mai multe situatii. De aceea suntem oameni si nu zei.
Oamenii care iarta, stiu de ce iarta, pentru ca au fost si ei iertati la randul lor pentru greseli anterioare (poate aceleasi greseli sau de alta natura), si pretuiesc intelegerea.

Bunul simt nu se invata, ci se dobandeste din nastere, si se cultiva in functie de individ.
Mai exista o clona a bunului simt preluata din ceea ce vedem in jur, din educatia pe care o mostenim de la parinti, de la scoala.Acest bun simt este limitat, pentru ca depinde enorm de modelele pe care le avem in jur.

Cand cineva suprinde iubitul/iubita in pat cu altcineva, momentul acela inseamna Trezire:

-inseamna constientizarea ca relatia iubit/iubita nu este ceea ce parea a fi
-inseamna ca dincolo de sentimente, instinctele sunt mai puternice decat ratiunea
-imseamna o manifestare independenta de vointza noastra, pusi in fatza unei situatii neobisnuite
-inseamna perceptia exacta a situatiei in care se afla relatia, precum si motivele pentru care s a ajuns in situatia aceea.Inainte de a l judeca pe cel pe care l vedem in fatza ochilor, e bine sa verificam daca nu cumva noi insine nu am ajutat sa se ajunga la acea situatie.
-si mai departe, inseamna tot ceea ce fiecare isi doreste.

Sa dorim sau sa initiem legi care sa ne puna la adapost de astfel de situatii, inseamna necunoasterea totala a partenerului de viatza.
Daca un om evita sa faca ceea ce simte si ceea ce doreste pentru ca se teme sa nu fie tras la raspundere, atunci el nu poate fi cunoscut la adevarata valoare.
Experientele trebuiesc traite asha cum sunt ele, cu bune si rele, cu intrebari si raspunsuri.

Legile inseamna impunere, si nu indemn la discutie, comunicare.
De ce trebuie un om sa fie constrans prin a despagubi pe altcineva in momentul cand el, e adevarat, nu este correct fatza de iubit/iubita, prin actul de a insela/rani sentimentele cuiva, dar, mai intai de toate, este sincer fatza de el, si reactioneaza asha cum simte?

Este nedrept, pot spune altii, dar asha cunoastem oamenii cu adevarat, in situatii de acest gen, cand inseala/descopera ca sunt inselati, dar mai importanta este atitudinea lor de DUPA surprinderea acestei situatii.

+Quote Post
lotte
post Aug 22 2006, 05:05 AM
Post #78

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

intrebare pt Ion (si nu numai)

Ce alegi intre:

- a citi o carte despre situatii neobisnuite
- a trai o experienta pe propria piele si a-ti cunoaste reactiile spontane si implicit a vedea reactiile celui din fatza ta?

+Quote Post
matusica
post Aug 22 2006, 10:09 AM
Post #79

Tratabil
**

Group: Membru de Onoare
Member No.: 106

"tipa, o ciudata, s-a mutat la ei."

Am si eu o nelamurire: ce s-ar intampla daca sotia amicului tau ar afla ca sotul are 2(poate chiar 3, de ce nu?) amante, in acelasi timp? Le-ar pofti pe toate la domiciliu? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) Sau a poftit-o numa' p-aia, ca i s-a parut mai "periculoasa"?
Dar daca, intr-o buna zi, i-ar cadea doamnei cu tronc un tip oarecare? Ce-ar face? L-ar aduce si p-ala acasa?

Bey, te crucesti, cate se intampla pe lumea asta?

+Quote Post
ion
post Aug 22 2006, 11:29 AM
Post #80

Musafir

fiecare isi cunoaste situatia lui - particulara - si Ion nu obliga pe nimeni la nimic.
Ion doar propune o lege.

In acea lege, propusa de Ion, intra - DE CE NU?! - DESPAGUBIRILE.
MATERIALE in primul rand.
Si eventual si de alte tipuri.

Functie de fiecare caz, analizat in parte, de lege.

Dincolo de patima si rafuieli - generate de pasiunea dintre parteneri - casnicia ESTE O ASOCIERE - INCLUSIV - SI VITAL - DE INTERESE MATERIALE.

sau -
dupa noptile de pasiune - sotii stau la taclale si nu mananca, nu beau, nu consuma nimic.
nu locuiesc nicaieri. nu platesc taxe si chirii.
nu fac investitii impreuna.
nu lupta DIN GREU inclusiv pentru interese materiale.
nu cresc DIN GREU copii. cu toate cheltuielile.
nu platesc asigurari de sanatate.
nu-si trateaza dantura.
nu-si cumpara produse de igiena.
nu pun depozite pentru concedii sau alte "aventuri" materiale.
merg pa jos peste tot. adica prefera marca "pejeus".
nu vorbesc la telefon.
nu folosesc internet si PC.
nu folosesc aparate electrocasnice.
adica, nu traiesc in nici un fel. decat fac dragoste. pasiune la maxim.
n-au nici pat. fac pasiune pe covor?
nu. ca n-au nici din ala.
fac la wc.
dar daca n-au nici wc?!
pa un varf de munte.
intr-un colt de natura.
daca mai exista vreunu liber - care sa nu fie tranzactionat.
si nu cunosc imbracaminte. incaltaminte.
ce-i aia?!...
noa. etc.

Daca Romania inca nu o ajuns sa oblige prin lege incheierea de contracte prenuptiale cat mai clare - ce sa prevada cat mai multe situatii de risc - privind latura materiala a asocierii matrimoniale - asta NU inseamna ca un simplu cioban, nu poate propune o lege, privind ACTIONAREA IN JUSTITIE - exact ca intre doi asociati - a sotului adulter - pentru DESPAGUBIRI MATERIALE si de care i-o mai fi nazarind lui Ion.

restul - ca tineti musai - dragi femei - sa va incercati forta bicepsilor pe amanta, ca asa-i moda acuma, peste tot, pa la tv - ca doar la tv sa cultiva mai nou bunu-simt - CINE VA OPRESTE?!

nu credeti ca pa Ion il dor prea putin luptele dintre femei?
ba lui chiar ii plac. nimic nu-i mai spectaculos, mai artistic, decat sa vezi doua femei smulgandu-si reciproc fasii din putinele haine pe care le mai poarta, acum, cu scumpirile astea, si pa canicula.

si bun. poate daca veti continua sa deviati discutiile astfel, de la esenta, Ion este inca un tip pe care s-ar putea sa-l tenteze ADULTERUL. ca vad ca se va mentine rentabil.

femeile tin mai mult sa se paruie liber si fara cenzura - decat sa lupte pe bune cu fenomenul ADULTERULUI.
inseamna ca le place. imi cer scuze, atunci, de deranj si de propuneri.

eu n-as lovi nici macar un alt barbat, daca ar fi amantul nevesti-mi.
nici pe nevasta-mea. dar nici pe el. ca e barbat.

daca n-as putea solutiona civilizat - mi-as cauta interesele in justitie - sa nu pierd si restul ce se mai poate pierde. si care nu-i deloc de neglijat, asa cum va pare.

semnat: Ion, materialistu.

+Quote Post

18 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:31 PM