IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Contraceptie, metode contraceptive, pazea la BTS-uri sau sarcini nedorite, Totul despre cele de mai sus
Philia
post Feb 1 2008, 10:31 AM
Post #111

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Dap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Poke sub acoperire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De acord ca e mai bine la gineco,dar decat deloc,bun si planningul.Oricum,probabil,medicul de planning o va trimite la gineco (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Si,nu stiu de ce,dar cred ca noi vorbim degeaba aici...
Go to the top of the page

+Quote Post
Laryss_A
post Feb 1 2008, 01:55 PM
Post #112

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Ok, (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Poke, ma gandeam ca tu esti, ma indusese in eroare poza+alt nume. Te dai incognito (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Si....anyway....mai bine sa vorbim degeaba acum, caci poate candva cineva o avea ochi sa citeasca. Noi i-am zis de bine.

+Quote Post
gabyzza
post Feb 11 2008, 09:02 PM
Post #113

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,278

buna va rog sa ma ajutati care puteti pt k snt disperata am o problema...iau anticonceptionale de 2 ani aproape si luna aceasta mi`a vnt ciclul mai devreme cu o saptamana...exista vreo problema ????tre sa l intrerup ... nu stiu c pot face deoarece mereu am avut ciclul regulat de cand le iau si eram obisnuita sa-mi vina dupa c terminam pastilele nu in timpul tabletei (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Fanny
post Feb 11 2008, 09:05 PM
Post #114

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

In chestiuni hormonale, orice sfat neavizat ar fi hazardat. Suna-ti ginecologul, te rog!

+Quote Post
lxn
post Feb 11 2008, 10:59 PM
Post #115

Musafir

Parere neavizata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : sa stii ca se poate intampla sa ti se deregleze un pic ciclul daca treci printr-o perioada de stres, daca ai trecut prin niste schimbari, pot fi multe cauze pe care, noi, din pacate, nu le stim, insa organismul reactioneaza asa cum stie el. Cel mai bine urmezi sfatul lui Fanny si mergi la un consult, sa fii sigura ca este totul in regula cu tine.

+Quote Post
asgaard
post Feb 12 2008, 08:37 AM
Post #116

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

gabyzza, continua pastilele in mod normal pana termini folia, fa pauza, eventual in pauza fugi la ginecolog, de obicei asta inseamna ca trebuie sa le schimbi. Deci daca ti le schimba, vei putea incepe o folie noua dupa pauza.
Eu am patit acelasi lucru luna asta si medicul mi-a explicat ca se poate intampla, mai ales la pastilele cu doza foarte mica de estrogeni, si din cauza schimbarilor de temperatura si a altor factori, si daca se repeta inseamna ca trebuie schimbate. Nu e un motiv de panica si esti protejata in continuare, doar ca poti ajunge sa ai spotting tot timpul si e neplacut. Deci fuga la medic.

+Quote Post
gabyzza
post Feb 12 2008, 01:30 PM
Post #117

Contaminat
*

va multumesc mult de tot si chair azi imi voi face o programare la medic!

+Quote Post
asgaard
post Feb 12 2008, 01:36 PM
Post #118

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Am uitat sa te intreb, n-ai luat antibiotice sau n-ai uitat vreo pastila ? Si in situatia asta se poate sa incepi sa sangerezi, daca scade protectia.

+Quote Post
gabyzza
post Feb 12 2008, 11:04 PM
Post #119

Contaminat
*

nu am luat nici un fel de pastile,antibiotice sau de alte feluri si nici nu am uitat nici o pilulu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Mar 9 2008, 11:03 AM
Post #120

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Fetelor, am o problemuta si va intreb pe voi daca ati patit vreodata asa ceva , mie mi se intampla pentru prima oara. Iau de doi ani anticonceptionale Yasmin si buba este ca acum mi-a venit cand inca mai aveam doua pastilute de luat pana la pauza de 7 zile. Ori mie de obicei imi venea oricum spre finalul pauzei. Am luat si cele doua pastilute ramase, dar nu inteleg cum se face ca mi-a venit asa devreme. Poate sa fie din cauza unor schimbari de genul : vreme, stres, oboseala? Nu am fost bolnava, nu am luat alte medicamente si nu am omis nici o pastiluta. M-as programa la ginecolog insa ma gandesc ca pana nu trece "saptamana buclucasa" ma duc degeaba , nu poate decat sa stea de vorba cu mine, nu ma poate consulta. Sa astept sa treaca si apoi peste o saptamana sa ma duc la un control? Sau sunt eu paranoia?
Ultimul control complet a fost prin toamna, toate erau bune si frumoase.

+Quote Post

23 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 05:18 AM