IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Contraceptie, metode contraceptive, pazea la BTS-uri sau sarcini nedorite, Totul despre cele de mai sus
Bia
post Mar 9 2008, 03:29 PM
Post #121

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(Laryss_A @ Mar 9 2008, 11:03 AM) *
Fetelor, am o problemuta si va intreb pe voi daca ati patit vreodata asa ceva , mie mi se intampla pentru prima oara. Iau de doi ani anticonceptionale Yasmin si buba este ca acum mi-a venit cand inca mai aveam doua pastilute de luat pana la pauza de 7 zile. Ori mie de obicei imi venea oricum spre finalul pauzei. Am luat si cele doua pastilute ramase, dar nu inteleg cum se face ca mi-a venit asa devreme. Poate sa fie din cauza unor schimbari de genul : vreme, stres, oboseala? Nu am fost bolnava, nu am luat alte medicamente si nu am omis nici o pastiluta. M-as programa la ginecolog insa ma gandesc ca pana nu trece "saptamana buclucasa" ma duc degeaba , nu poate decat sa stea de vorba cu mine, nu ma poate consulta. Sa astept sa treaca si apoi peste o saptamana sa ma duc la un control? Sau sunt eu paranoia?
Ultimul control complet a fost prin toamna, toate erau bune si frumoase.

Laryss_A, si mie mi s-a intamplat asa... Mi-a venit mult mai devreme si in mult mai mult volum. Dar mi-a zis doctorul meu ca se mai intampla. E normal ca organismul sa se curete la o perioada de timp. De atunci n-am mai avut probleme de genul asta. Cat esti la ciclu el nu prea are ce-ti face, din pacate! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Laryss_A
post Mar 9 2008, 03:43 PM
Post #122

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Deci m-am gandit si eu bine ca nu are ce sa imi faca deocamdata. Ideea e ca imi si este foarte foarte rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Astept sa treaca, am luat un Midocalm. Uf (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
alia
post Mar 24 2008, 03:54 PM
Post #123

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,538

help...mi-am inceput viata sexuala acum 2 luni..am fost la ginecolog....sa cer anticonceptionale..si mi-a dat yasmin...as vrea sa stiu dak sunt bune...si mai multe informatii despre ele....va rog. P.S sunt fffff balonata nush ce sa fac....astea ma vor ajuta?ink nu le-am luat.MULTUMESC

+Quote Post
asgaard
post Mar 24 2008, 03:58 PM
Post #124

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Pai tu n-ai incredere in medic, dar ai incredere in niste persoane de pe un forum, sau cum ? Daca ti le-a dat medicul, ia-le si vezi cum te simti cu ele. Daca nu te vei simti bine, tot cu medicul trebuie sa vorbesti, ca sa ti le schimbe. Iar pentru balonare vezi care e problema la medicul de familie, Yasmin sunt pentru contraceptie, nu sunt panaceu.

+Quote Post
maddonna
post Mar 24 2008, 10:08 PM
Post #125

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 3,541

Buna, bine v-am gasit.
Am si eu cateva intrebari legate de igiena sexuala.. scriu aici pentru ca nu stiu in ce alta parte a forumului pot sa pun aceste intrebari. Poate or sa vi se para stupide, dar in opinia mea mai bine intreb si ma fac de rusine decat sa nu intreb si sa raman proasta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Care este igiena corecta dupa un act sexual fara prezervativ in care partenerul ejaculeaza in vagin? Excludem aici posibile BTS sau sarcini nedorite.
Dupa un contact cu prezervativ igiena era simpla: un dus si gata.. fresh&clean. Dar daca nu se foloseste prezervativul? Chiar daca se face un dus, sperma tot ramane in vagin si se scurge... Care este solutia? Ca mie singura care imi vine in minte este spalaturile vaginale.. dar nu e deloc recomandata atat de des... ( suna ciudat " este spalaturile", nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

+Quote Post
lxn
post Mar 24 2008, 11:05 PM
Post #126

Musafir

Madonna, bine ai venit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igiena, in cazul unul contact sexual fara prezervativ consta tot intr-un dus, dupa parerea mea, si asta pentru ca lichidul seminal nu se aseaza intr-un şanţ la tine in vagin si sta acolo cine stie cata vreme. Intr-adevar, reziduuri raman dupa un dus, insa prea putine pentru a fi deranjante, ar putea fi mai degraba asemanate cu scurgerile vaginale obisnuite.
In momentul in care te vei ridica, stand in pozitie verticala si nu orizontala, lichidul seminal va urma legile gravitatiei, adica va incerca sa iasa de unde a intrat. Cel mai bine faci o vizita la toaleta, apoi un dus si te ve simti ca noua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cat despre spalaturi, din cate stiu eu nu este bine sa fie facute des pentru ca strica flora vaginala. Medicul ginecolog mi-a spus ca pot face spalaturi la 2 saptamani cu ceai de pelin, insa nu mai des, si nici acestea nu sunt obligatorii, o data pe luna e suficient. In plus, ar fi foarte incomod sa faci spalaturi dupa fiecare act sexual.
Succes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
piersicutza
post Mar 24 2008, 11:51 PM
Post #127

Contaminat
*

Member No.: 3,508

Mie mi-a spus medicul ca spalaturile trebuiesc facute o data pe saptamana, tot asa cu ceai de pelin sau musetel. Stiu si eu ca strica flora vaginala si de aceea nu imi faceam pana acum spalaturi decat foarte rar, dar la ultima vizita chiar m-a "certat" ca nu le fac... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) nu pot sa explic cat de prost m-am simtit...
Apropo de chestia asta cu gravitatia.. o prietena zicea ca sta cu servetelul intre picioare pana isi face gravitatia efectul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Oricum ma intereseaza si pe mine subiectul ca tocmai am trecut pe anticonceptionale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca mai grav e daca o faci intr-un alt loc decat acasa..

This post has been edited by piersicutza: Mar 25 2008, 12:13 AM

+Quote Post
lxn
post Mar 25 2008, 02:44 PM
Post #128

Musafir

Da, piersicutzo, asa este, un servetel pana ajungeti la baie e foarte bine. Insa cel mai bine va veti da amandoua seama de cum o sa procedati in momentul in care va fi cazul.
Cat despre spalaturi, nu mi se pare o crima sa nu-ti faci o data pe saptamana toaleta de tipul asta, e bine sa ai o igiena zilnica formata din dus, iar spalaturile le faceti asa cum v-a recomandat medicul, mie mi-a recomandat la 2 sapt - o luna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
DiEnUtZa 2008
post Apr 17 2008, 01:12 PM
Post #129

Contaminat
*

Member No.: 3,716

buna fetelor... mi-am facut si eu cont pe site-ul ascesta pentru ca vreau sa va intreb ceva, mai exact sa ma lamuriti! am fost acum 3 zile la medicul ginecolog pentru un control ptr ca ma durea burta foarte tare mai ales in partea jos, urinam des (cam la o jumatate de ora) dar nu am avut mancarimi.am avut scurgeri abundente de culoare putin galbuie. medicul ginecolog mi-a zis ca am o infectie la ovare si o rana pe col... eu nu l-am intrebat ce inseamna rana pe col insa cand am ajuns acasa m-am documentat si am ramas uimita... mi-a dat un tratament de 12 zile cu ovule (cervugid), antibiotice (zannocin) si un calmant pentru durerile de burta (ketonal). sincer imi este foarte frica sa nu fie ceva mai grav... dupa 2 zile am fost cu pritena mea sa isi faca un control si l-am intrebat ce inseamna rana pe col spunandu-i ca eu am citit asa ceva pe net...mi-a zis ca eu am cervicita acuta... as vrea sa stiu daca imi trece ceea ce mi-a dat el si nu am riscuri.. va rog sa imi raspundeti cat mai repede. ms fain fetelor

+Quote Post
albinuza
post Apr 17 2008, 01:13 PM
Post #130

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

paiii el e doctorul... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
probabil ca va trece cu ce ti-a dat

+Quote Post

23 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 11:10 PM