IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Contraceptie, metode contraceptive, pazea la BTS-uri sau sarcini nedorite, Totul despre cele de mai sus
DiEnUtZa 2008
post Apr 17 2008, 01:27 PM
Post #131

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,716

da mai.. dar totusi.. as vrea sa stiu daca poate reaparea infectia asta..deci sincer nush ce sa zic.. sunt putin asa speriata... am citit pe net si zice ca infectia asta se poate face si de la o alergie...probabil ca sunt alergik la prezervativ...oricum dupa ce imi termin tratamenul am sa ma duc la un control...
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Apr 17 2008, 01:28 PM
Post #132

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

1. noi nu sintem medici si nici cititori in stele sa stim daca se va vindeca sau daca va reaparea.
2. te rugam sa scrii in limba romana, nu in limbaj IRC.

Multa sanatate

+Quote Post
Altheea
post Apr 17 2008, 01:34 PM
Post #133

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Dienutza, cel mai bine este sa urmezi tratamentul prescris si apoi sa faci un alt control. Daca nu te multumeste ce-ti va spune medicul iar mai bine incerci si in alta parte. Din cate stiu ranile pe col afecteaza in timp...chiar foarte rau si trebuie cauterizate. Dar de unde stie medicul ce infectie ai tu doar din control? Analiza secretiei ai facut-o?

+Quote Post
DiEnUtZa 2008
post Apr 17 2008, 07:01 PM
Post #134

Contaminat
*

nu am facut ink examenul de secretie... dupa ce termin imi voi face si asta... am stat de vorba cu el despre asta si i-am zis ca am sa fac si tesul ala.. nu costa mult, este foarte ieftin (10ron) eu va inteleg ca nu sunteti medici sau ghicitori in stele dar ma gandeam ca poate ati trecut si voi prin asta... el mi-a zis ca este cervicita acuta...oricum nu ma voi lasa de tratament ptr ca nu vreau sa apara complicatii....

+Quote Post
Altheea
post Apr 17 2008, 07:21 PM
Post #135

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Raman la pararea ca fara o analiza a secretiei medicul nu poate ghici ce fel de infectie ai. Din start ar fi trebuit sa-ti ia secretie. Mergi cat mai repede inainte sa faci tratamentul aiurea. Chiar nu inteleg cum ti-a dat tratamentul asta fara sa stie ce ai...exista o multime de BTS-uri (boli cu transmitere sexuala) si multe se incadreaza la ceea ce descrii tu insa sunt singura ca nu toate au acelasi tratament. Sfatul meu, schimba medicul si mergi la o clinica competenta.

+Quote Post
Diana.
post Apr 17 2008, 07:27 PM
Post #136

Fondator eLady.ro

La infectia cu Trichomonas, secretia vaginala este spumoasa, aerata, de culoare galben-verzuie iar la infectia micotica, mai frecvent cu ciupercile Oidium albicans si Candida albicans, secretia vaginala este groasa, fiind insotita de o senzatie de mancarimi (prurit vulvar).
Infectia cu gardnerella vaginalis, care da o secretie abundenta cu miros de peste.

Iata doar 3 cu simptome asemanatoare...

+Quote Post
DiEnUtZa 2008
post Apr 17 2008, 07:34 PM
Post #137

Contaminat
*

deci medicul este foarte bun si chiar el mi-a recomandat tratamentul. mi-a facut controlul si m-a suit pe masa aia.. am vb cu pr meu despre asta si azi a fost de si-a facut un control la medicul la care merg eu...i-a zis ca nu are nik.. si aqm eu ma gandesc ca poate sunt alergik la prezervative,,, i-am zis ca dupa ce imi voi termina tratamentul ma voi duce iar la un control ca sa fiu sigura si mi-a zis ca nu este nici o problema daca ma duc...eu nu pot sa imi dau seama de la ce as putea sa fi facut asta...

eu am avut doar anumite simptome.. am avut scurgeri abundente dar nu erau urat miroasitoare, au fos de culoare putin galbuie si ma durea cand mergeam la baie sa fac treaba mica....in plus de asta mergeam cam des(cam din jumatate in jumatate de ora) nu am avut toate simptomele care sunt....

+Quote Post
Diana.
post Apr 17 2008, 07:39 PM
Post #138

Fondator eLady.ro

Eu zic asa: ori candida, ori chlamidia. Amindoua produc scurgeri, mictiuni dese fara usturimi, dureri abdominale. Mergi sa-ti faci o lama, medicul nu ghiceste, trebuie analiza secretiei. Si ma indoiesc ca e asa fantastic sa vada microorganismele cu ochiu` liber. E vorba de sananatea ta, reputatia mediului nu e tot.

Din simptome poate fi o si o candidoza asociata cu o raceala, insa lama e OBLIGATORIE cind vorbim de scurgeri ANORMALE.

+Quote Post
DiEnUtZa 2008
post Apr 17 2008, 07:47 PM
Post #139

Contaminat
*

dupa ce imi voi termina tratamentul am sa ma duc sa imi faca si o lama... oricum multumesc de ajutorul si timpul acordat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) daca e sa mai fie ceva o sa va mai intreb. mai am de luat 8 ovule... dupa ce imi voi face si LAMA o sa va zica rezultatul poate ca mai vb pe mess...

am si o infectie la ovare... poate cauza asta cervicita? ptr infectie folosesc un calmant (ketonal) si niste antibiotice ( zanocin)

+Quote Post
Diana.
post Apr 17 2008, 07:55 PM
Post #140

Fondator eLady.ro

La tine e o serie intreaga de simptome care sint comune mai multor tipuri de infectii.
Doar medicul te poate lamuri dupa ce primeste rezultatele analizelor.
Acum noi ne dam cu parerea si oricum am intoarce-o, tot nu avem cum sa ajungem la o concluzie care sa fie si adevaratul tau diagnostic.
Iar medicul e singurul care trebuie sa iti raspunda intrebarilor, e OBLIGATIA lui si morala, si profesionala.
Cred ca ai inteles mesajul.

Forumul nu e mess.

Plus ca cervicita e produsa de cele mai multe ori de BTS uri si ar trebui sa ia tratament si partenerul tau sexual.
Cervicita nu are simptome si diagnosticul se pune dupa un teste Papanicolau.
...Sincer, nu stiu ce as putea s aiti mai spun, medicul tau e platit sa te informeze.

+Quote Post

23 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 11:00 PM