IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Contraceptie, metode contraceptive, pazea la BTS-uri sau sarcini nedorite, Totul despre cele de mai sus
DiEnUtZa 2008
post Apr 17 2008, 08:18 PM
Post #141

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,716

pai pritenul meu a fost la control si a zis ca nu are nimic... oare sa vina cu mine at cand ma duc eu? eu nu mi-am inceput viata sexuala de mult timp... am aproape o luna de cand mi-am inceput viata sexuala si am inceput-o cu el...
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Apr 17 2008, 08:21 PM
Post #142

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

... daca l-a consultat si pe el cum te-a consultat pe tine... no comment!

+Quote Post
DiEnUtZa 2008
post Apr 17 2008, 08:21 PM
Post #143

Contaminat
*

pai pritenul meu a fost la control si a zis ca nu are nimic... oare sa vina cu mine at cand ma duc eu? eu nu mi-am inceput viata sexuala de mult timp... am aproape o luna de cand mi-am inceput viata sexuala si am inceput-o cu el...

+Quote Post
Diana.
post Apr 17 2008, 08:29 PM
Post #144

Fondator eLady.ro

Nu e nevoie sa te repeti. Am inteles de prima data.

E de-ajuns un singur contact sexual pentru a te infecta cu un BTS.

.... sincer am senzatia ca imi bat gura de pomana. I`m out of here.

+Quote Post
Fanny
post Apr 17 2008, 08:31 PM
Post #145

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Nu-mi pot da seama ce fel de control i-a facut, de i-a spus instantaneu ca nu are nimic.
O singura buba am avut si eu din cauza anticoneptionalele - candida albicans- o chestie foarte comuna, iar tratamentul l-am facut si eu si sotul meu. Prin urmare, orice ai avea si intra in gama BTS, trebuie tratat nu doar la tine ci si la partener.
Nu stiu ce varsta ai, dar din punctul meu de vedere cervicita e un diagnostic destul de serios. Ca te pune pe masa de gineco la palpari si sta un pic de vorba cu tine e o consultatie banala, facuta de oricine peridic. Cand e vorba de simptome, dureri si altele, consultatia trebuie sa fie mai amanuntita si sa implie analize mai ample.
Orice varsta si experienta are medicul acela, cu siguranta nu poate spuneun diagnostic doar uitandu-se la tine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Altheea
post Apr 17 2008, 08:38 PM
Post #146

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Mergi la o clinica si cere analiza secretiei si un papanicolau. Si sa stii ca in cele mai multe cazuri barbatii sunt doar purtatori ai unei BTS, nu li se cunoaste nimic. Si chiar....barbat la ginecolog?? Stiam ca ei pe la dermato-venerice trebuie sa mearga.
Analizele astea e bine sa le faci cam o data pe an chiar daca nu ti se pare nimic in neregula. Si nu cred ca ai destula experienta sa iti dai cu parerea ca medicul este foarte bun. Poate o fi bun la impachetat sarmale dar sa dai tratament fara sa iei o banala secretie la astfel de simptome mie nu-mi suna bine. Acum toata lumea aici ti-a spus clar, fa-ti analize! doar asa se poate depista natura infectiei.

+Quote Post
Diana.
post Apr 17 2008, 08:41 PM
Post #147

Fondator eLady.ro

...sincer, cred ca baiatul i-a spus ca a fost dar nici n-a calcat.
Asa cum cred ca sint amindoi adolescenti care nu au avut parte de informatie de baza furnizata acasa... si-acum orbecaie pe net cautind raspunsuri si desi le primeste , ori se face ca nu le intelege , ori...

+Quote Post
DiEnUtZa 2008
post Apr 17 2008, 09:17 PM
Post #148

Contaminat
*

nu m-a mintit ca a fost la medic.. si el e mai mare ca mn.. o sa imi fac analizele si o sa va spun ce a iesit...ms de ajutor si scz daca v-am stresat dar sunt putin mai grea de cap

+Quote Post
lxn
post Apr 17 2008, 10:53 PM
Post #149

Musafir

Eu tratament cu cervugid am primit pentru o anexita simpla, nu pentru ceea ce ti-a spus tie ca ai, insa, bineinteles, cum nu sunt medic, nu stiu pentru ce gama de afectiuni sunt respectivele medicamente.
Totusi, asa cum au spus si fetele, ar trebui un examen mai amanuntit si ar fi trebuit sa-ti faca pe loc testul de secretie, in nici un caz dupa tratament. Ce rost mai are dupa?
Cat despre rana pe col, depinde si aia cat de mica sau mare este si in functie de asta exista anumite riscuri sau nu. De ex, eu am avut o rana pe col, foarte mica si nu a fost nevoie de cauterizare, mi-a spus ca se va repara de la sine si asa a fost.

Multa sanatate!

+Quote Post
Fanny
post Apr 18 2008, 07:47 AM
Post #150

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Nu intotdeauna se poate prelevarea secretiei pe loc. E nevoie sa indeplinesti niste conditii pentru a face treaba ca la carte (nu faci irigatii, sex cu 24 de ore inainte de recoltare).

+Quote Post

23 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 05:12 PM