IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Contraceptie, metode contraceptive, pazea la BTS-uri sau sarcini nedorite, Totul despre cele de mai sus
DiEnUtZa 2008
post Apr 18 2008, 10:33 AM
Post #151

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,716

eu atata timp cat fac tratamentul aceasta cu ovule, am intrerupt viata sexuala... totusi sunt putin asa speriata... sincer imi e si frica sa nu imi zica ceva grav... mi-a zis ca e mica dar totusi...
Go to the top of the page

+Quote Post
Dixy
post Apr 18 2008, 11:15 AM
Post #152

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,654

Oh well...imi vine sa ma bag si eu la bubiectul asta !!...Unei femei nu trebuie niciodata sa-i fie frica sa mearga la Ginecolog !!! Cu cat mai repede cu atat mai bine..Inseamna ca nu se ingrijeste suficient.Exista atatea boli pe care le luam nu neaparat prin contact sexual,ci ele se formeaza din cauza gelului de dus,apa,prosoape etc.Si daca acele scurgeri sau cum se manifesta ele,nu se trateaza la timp,eh de aici provin bolile alea mai grave

QUOTE(DiEnUtZa 2008 @ Apr 17 2008, 10:17 PM) *
nu m-a mintit ca a fost la medic.. si el e mai mare ca mn.. o sa imi fac analizele si o sa va spun ce a iesit...ms de ajutor si scz daca v-am stresat dar sunt putin mai grea de cap

In cazul acesta eu cred ca trebuie sa mergeti impreuna la doctor nu separat...

+Quote Post
DiEnUtZa 2008
post Apr 29 2008, 12:24 PM
Post #153

Contaminat
*

buna fetelor... am si eu o intrebare la voi pentru ca sunt putin asa in dubii... am fost azi la farmacie de am cumparat pilula de a 2-a zi si mi-a dat POSTINOR 2. am luat prima pastila si mi-a zis ca a 2-a pastila sa o iau la un interval de 8 ore... am citit prospectul si am citit si pe net ca a 2-a pastila de POSTINOR 2 se ia la un interval de 12 ore. cum sa procedez? sa iau pastila cum scrie pe prospect sau sa iau pastila cum a zis farmacista? va rog sa imi raspundeti.

+Quote Post
Altheea
post Apr 29 2008, 12:32 PM
Post #154

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

QUOTE(DiEnUtZa 2008 @ Apr 29 2008, 01:24 PM) *
buna fetelor... am si eu o intrebare la voi pentru ca sunt putin asa in dubii... am fost azi la farmacie de am cumparat pilula de a 2-a zi si mi-a dat POSTINOR 2. am luat prima pastila si mi-a zis ca a 2-a pastila sa o iau la un interval de 8 ore... am citit prospectul si am citit si pe net ca a 2-a pastila de POSTINOR 2 se ia la un interval de 12 ore. cum sa procedez? sa iau pastila cum scrie pe prospect sau sa iau pastila cum a zis farmacista? va rog sa imi raspundeti.

Cum scrie pe prospect, adica la 12 ore dar sa nu depasesti. In orice caz, postinor sa il iei doar in situatii extreme si cat mai rar posibil. Este un anticonceptional foarte puternic si cam deregleaza.

+Quote Post
DiEnUtZa 2008
post May 6 2008, 05:20 PM
Post #155

Contaminat
*

fetelor as vrea sa ma ajutati si pe mine.. am avut menstruatie de pe data de 24 aprilie pana in data de 28 aprilie... am vazut ca nu mai curge si am intretinut relatii cu prietenul meu... la cateva zile dupa asta, a inceput sa imi curga sange... dupa ce am facu sex cu prietenul meu am luat pastila de a 2-a zi pentru ca am simtit putin ca curs ceva... as vrea sa ma ajutati sa imi spuneti daca sunt gravida sau nu... eu ma gandesc ca nu are cum sa fiu pentru ca am luat a 2-a zi dupa ce am facut sex pastila de a 2-a e( postinor2).de 2 zile imi tot curge sange si nu as putea sa imi dau seama de la ce este... tocmai de aceea va intreb pe voi pentru ca ma gandesc ca ati patit ceva asemanator cu ceea ce am patit eu.. sper sa imi raspundeti.va multumesc

+Quote Post
Fanny
post May 6 2008, 07:40 PM
Post #156

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

QUOTE(DiEnUtZa 2008 @ Apr 17 2008, 09:18 PM) *
eu nu mi-am inceput viata sexuala de mult timp... am aproape o luna de cand mi-am inceput viata sexuala si am inceput-o cu el...

Raspunsul meu se leaga si de postul din 17 aprilie si de cel de azi:
Nu stiu ce varsta ai, dar multe cunostinte despre sexualitate e clar ca nu detii . Mi se pare vital sa fii informata inainte sa treci la treaba. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nu's interesata sa contorizez, dar nu m-am putut abtine sa nu remarc ca -in aproximativ o luna jumatate - tu ai inceput viata sexuala, te-ai descoperit bolnava, ai facut prima vizita la ginecolog, ai inceput un tratament destul de dur si la nici 2 saptamani ai luat o alta pastila foarte puternica si foarte derutanta pentru hormoni.
Sfatul meu: pune stop experientelor sexuale si citeste/invata in ce consta amorul si contraceptia.

+Quote Post
splendora
post May 6 2008, 08:34 PM
Post #157

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

Eu as zice ca daca tot esti la inceput, foloseste prezervativul , ce atata bataie de cap. Macar pt o perioada. Daca o faci neprotejat si doar rugandu-te ba sa-ti vina ba sa nu-ti vina menstruatia si apoi sa te indopi cu diverse pastile si sa mai faci si vizite la doctor, ca e si mare placere...... cum vrei sa te mai ajute cineva?

+Quote Post
Diana.
post May 6 2008, 08:35 PM
Post #158

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(DiEnUtZa 2008 @ May 6 2008, 06:20 PM) *
as vrea sa ma ajutati sa imi spuneti daca sunt gravida sau nu...

Da, esti gravida!

+Quote Post
splendora
post May 6 2008, 08:36 PM
Post #159

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

Maat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))))), scuze, n-am putut sa ma abtin. Incep sa te inteleg perfect (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Bia
post May 6 2008, 09:59 PM
Post #160

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Di, esti fenomen! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ce rau este sa fii neinformat si atunci cand descoperi ca se poate sa primesti informatie din diverse surse, sa o primesti dar sa nu o iei in seama. Daca mai iei multe pastile de a doua zi s-ar putea sa nu mai ramai gravida niciodata. Doamne fereste ce dereglari se pot produce. Plus ca o infectie odata facuta poate avea si ea aceleasi efecte asupra fertilitatii.

+Quote Post

23 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 05:04 PM