![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da da da! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Militez si eu pt vasectomie la barbati drept cea mai buna metoda contraceptiva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Prezinta siguranta si confort pt femeie si mai asigura si faptul ca nu o sa te trezesti peste nustiucati ani ca trebe sa le prezinti copiilor tai fratiorii sau surioarele vitrege facute de masculul vietii cu alta femeie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asadar, vasectomie sa fie dar sa stim si noi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Tare as vrea sa vad barbatul de pana in 60 de ani care si-ar face vasectomie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Este ireversibila plus ca incapacitatea de a "insamanta" femeile cred ca ar echivala cu impotenta pentru ei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 22-July 08 Member No.: 4,305 ![]() |
Buna!
Am 22 de ani,e prima luna cand iau anticonceptionale ,marvelon 28.De obicei ciclul menstrual este regulat insa luna aceasta a venit mai devreme cu 4 zile iar menstruatia nu a durat decat aproape o zi si a curs foarte foarte putin .E normal?inainte dura maxim 3 zile. Am luat toate pastilutele din folie.Pot sa fiu insarcinata? Am inceput deja a2a folie. Aceasta dereglare sa fie din cauza pastilelor? Se poate sa revin la normalitate chiar daca continuii sa iau anticonceptionale? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Multumesc! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
medicul ce spune?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Daca le-ai luat cum trebuie, cu siguranta este din cauza pastilelor. Vei avea ciclul ca inainte in momentul in care vei renunta la pastile.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 22-July 08 Member No.: 4,305 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Chaos, ai vreun motiv pentru care te-ai putea ingrijora ca ai ramas? Adica s-a intamplat sa uiti vreo pastila, sa vomiti imediat dupa ce ai luat pilula sau alte minunatii de genul asta?
Daca nu, stai linistita, ceea ce ai avut nici macar nu e ciclu, ar trebuie sa stii ca acea sangerare este falsa cat timp iei pilule, nu este o menstruatie adevarata. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 21-July 08 Member No.: 4,298 ![]() |
buna, am si eu o intrebare. folosesc pentru prima data anticonceptionale yasmine, si pe peracursul primei folii am avut sangerarii de culoare mai inchisa de care mi-a zis doctorul sa nu imi fac griji, problema este ca acum 2 zile am terminat prima folie si asteptatm sa i mi vina menstruatia.azi dimineatsa mi-a curs mult sange si nu s mai oprea timp 1 minut, desii aveam ob.eu ma gandeam ca este semn ca a venit menstruatia..neputand s imi dau seama pana acuma caci mai aveam scurgeri.ce parere aveti?este ceva in neregula?multumesc
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Yasmine are multe "efecte" de-astea ciudate.
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 19-June 08 Member No.: 4,092 ![]() |
buna fetelor.as vrea sa va intreb si eu ceva: mai este protectie in cele 7 zile de pauza? acum 2 zile am terminat folia de novynette si aseara am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu. este posibil ca sa raman insarcinata? folosesc anticonceptionale de 3 luni.v-as ruga sa imi raspundeti. va multumesc :*
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 04:38 AM |
|