![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Orice contact neprotejat se poate transforma in sarcina! Cu toate acestea, avand in vedere ca nu erai in perioada de ovulatie, e destul de posibil sa nu fi ramas.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Ce ovulatie, ce neprotejat ? Fata ia anticonceptionale.
Claudia, daca ai luat toate pastilele din folie corect, esti protejata si in pauza. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 19-June 08 Member No.: 4,092 ![]() |
iau pastilele in fiecare zi la ora opt.ca sa fiu sigura ca nu uit o pastila, imi pun ceasul sa sune in fiecare zi.de cand iau anticonceptionale, nu am uitat sa iau o pastile.le-am luat in fiecare zi. este prima oara cand am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu dupa ce am terminat pastilele.deci daca le-am luat in fiecare zi, la aceeasi ora, nu exista posibilitatea sa raman insarcinata,nu? am preferat aceasta metoda contraceptiva pentru ca din cauza prezervativului am avut niste zgrabunte mici si rosii (probabil m-am iritat). stiu ca anticonceptionalele nu te feresc de boli cu transmitere sexuala dar te protejeaza de o sarcina.va multumesc pentru raspunsuri
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
M-am tampit! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 19-June 08 Member No.: 4,092 ![]() |
va salut din nou fetelor.vreau sa va zic ca am o prietena care zice ca nu este bine sa incep pastila a opta zi daca menstruatia mai contiuna.eu i=am explicat ca asa scrie si pe prospect ca urmeaza o pauza de 7 zile dupa care se incepe din nou o felie ceea ce inseamna ca a opta zi se incep pastilele.i-am zis ca eu asa fac de 4 luni de zile de cand ifolosesc anticonceptionalele si imi merge bine, dar ea m-a pus asa pe ganduri... ea incepe pastilele cand i se termina menstruatia, nu cont daca e si a opta zi....este bine cum le folosesc eu,nu?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
e corect cum faci tu.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tare as vrea sa vad barbatul de pana in 60 de ani care si-ar face vasectomie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Este ireversibila plus ca incapacitatea de a "insamanta" femeile cred ca ar echivala cu impotenta pentru ei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Altheea, vasectomia este reversibila. Iar eu cunosc cativa barbati care si-au facut vasectomie inainte de 40 de ani! Si nu se simt impotenti deloc. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 3-August 08 From: Iasi Member No.: 4,399 ![]() |
ce ziceti fetelor ,steriletul ingrasa ?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai nu se maninca., asa ca nu vad cum ar putea ingrasa.
Steriletul are rolul de a opri spermatozoizii plimbareti, nu de a creste apetitul. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Si daca l-ar manca, tot n-ar ingrasa...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) corny, da` ai copii?
Eu ma gandeam sa incerc plasturele (contraceptiv)...dar, ulterior am citit ca cica ar prezenta risc de formare a cheagurilor de sange de 2 ori mai mare fata de anticonceptionale..voi l-ati folosit ? avantajul este ca nu da greata, nu modifica concentratia hormonilor ca pastilele.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th September 2025 - 07:37 AM |
|