IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Contraceptie, metode contraceptive, pazea la BTS-uri sau sarcini nedorite, Totul despre cele de mai sus
Fanny
post Aug 11 2008, 10:53 AM
Post #191

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Orice contact neprotejat se poate transforma in sarcina! Cu toate acestea, avand in vedere ca nu erai in perioada de ovulatie, e destul de posibil sa nu fi ramas.
Go to the top of the page

+Quote Post
asgaard
post Aug 11 2008, 11:10 AM
Post #192

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Ce ovulatie, ce neprotejat ? Fata ia anticonceptionale.
Claudia, daca ai luat toate pastilele din folie corect, esti protejata si in pauza.

+Quote Post
claudia08
post Aug 11 2008, 11:17 AM
Post #193

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,092

iau pastilele in fiecare zi la ora opt.ca sa fiu sigura ca nu uit o pastila, imi pun ceasul sa sune in fiecare zi.de cand iau anticonceptionale, nu am uitat sa iau o pastile.le-am luat in fiecare zi. este prima oara cand am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu dupa ce am terminat pastilele.deci daca le-am luat in fiecare zi, la aceeasi ora, nu exista posibilitatea sa raman insarcinata,nu? am preferat aceasta metoda contraceptiva pentru ca din cauza prezervativului am avut niste zgrabunte mici si rosii (probabil m-am iritat). stiu ca anticonceptionalele nu te feresc de boli cu transmitere sexuala dar te protejeaza de o sarcina.va multumesc pentru raspunsuri

+Quote Post
Fanny
post Aug 11 2008, 11:17 AM
Post #194

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

M-am tampit! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
claudia08
post Aug 15 2008, 12:44 PM
Post #195

Contaminat
*

Member No.: 4,092

va salut din nou fetelor.vreau sa va zic ca am o prietena care zice ca nu este bine sa incep pastila a opta zi daca menstruatia mai contiuna.eu i=am explicat ca asa scrie si pe prospect ca urmeaza o pauza de 7 zile dupa care se incepe din nou o felie ceea ce inseamna ca a opta zi se incep pastilele.i-am zis ca eu asa fac de 4 luni de zile de cand ifolosesc anticonceptionalele si imi merge bine, dar ea m-a pus asa pe ganduri... ea incepe pastilele cand i se termina menstruatia, nu cont daca e si a opta zi....este bine cum le folosesc eu,nu?

+Quote Post
mititik
post Aug 15 2008, 02:14 PM
Post #196

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

e corect cum faci tu.

+Quote Post
happyCat
post Aug 15 2008, 03:55 PM
Post #197

Musafir

QUOTE(Altheea @ Jun 30 2008, 01:05 PM) *
Tare as vrea sa vad barbatul de pana in 60 de ani care si-ar face vasectomie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Este ireversibila plus ca incapacitatea de a "insamanta" femeile cred ca ar echivala cu impotenta pentru ei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Altheea, vasectomia este reversibila.
Iar eu cunosc cativa barbati care si-au facut vasectomie inainte de 40 de ani! Si nu se simt impotenti deloc.

+Quote Post
corny
post Aug 24 2008, 02:15 PM
Post #198

Contaminat
*

From: Iasi
Member No.: 4,399

ce ziceti fetelor ,steriletul ingrasa ?

+Quote Post
Diana.
post Aug 24 2008, 03:06 PM
Post #199

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pai nu se maninca., asa ca nu vad cum ar putea ingrasa.
Steriletul are rolul de a opri spermatozoizii plimbareti, nu de a creste apetitul. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Aug 24 2008, 07:59 PM
Post #200

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Si daca l-ar manca, tot n-ar ingrasa...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) corny, da` ai copii?
Eu ma gandeam sa incerc plasturele (contraceptiv)...dar, ulterior am citit ca cica ar prezenta risc de formare a cheagurilor de sange de 2 ori mai mare fata de anticonceptionale..voi l-ati folosit ? avantajul este ca nu da greata, nu modifica concentratia hormonilor ca pastilele..

+Quote Post

23 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th September 2025 - 07:37 AM