IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages V  « < 20 21 22 23 >  
Reply to this topicStart new topic
> Contraceptie, metode contraceptive, pazea la BTS-uri sau sarcini nedorite, Totul despre cele de mai sus
Diana.
post Aug 20 2009, 09:02 PM
Post #211

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Buna, Ramona! Da, poti ramane insarcinata imediat dupa ce nu mai iei pastilele anticonceptionale pentru ca anticonceptionalele orale au dozaj hormonal foarte mic , exact pentru cit e nevoie in ziua respectiva. Insa nu cred ca la tine este cazul, dat fiind testele facute. Ai respectat instructiunile cind le-ai facut?
Cauzele lipsei sangerarilor menstruale poti fi multe si diverse. De exemplu, in hipertiroidie menstruatia dispare desi nu e vorba de sarcina.
Menstruatia mai dispare si ca urmare a tulburarilor de alimentatie.
Sint foarte muuulte cauze care pot stopa menstruatia ca sa spunem, la prima vedere, ca nu mai exista ciclul, dar nu e neaparat de la o sarcina.
Cel mai bine pentru tine ar fi sa iti faci niste analize ale singelui si sa mergi la un endocrinolog cit mai repede.
Bine ai venit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
zupergirl
post Sep 24 2009, 04:12 PM
Post #212

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,200

Salutare tuturor. Am si eu o nelamurire. nu mi s-a specificat daca anticonceptionalele trebuie luate din prima zi a menstruatiei sau daca nu conteaza. Eu am inceput un blister de Yaz dupa 7 zile de la incheierea menstruatiei. este ok daca dupa o saptamana de la inceperea blisterului fac dragoste? sau le-am luat gresit ? help (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
zupergirl
post Sep 24 2009, 04:18 PM
Post #213

Contaminat
*

Salutare tuturor. Am si eu o nelamurire. nu mi s-a specificat daca anticonceptionalele trebuie luate din prima zi a menstruatiei sau daca nu conteaza. Eu am inceput un blister de Yaz dupa 7 zile de la incheierea menstruatiei. este ok daca dupa o saptamana de la inceperea blisterului fac dragoste? sau le-am luat gresit ? help
scuze de dublu post . lag

This post has been edited by zupergirl: Sep 24 2009, 04:39 PM

+Quote Post
Diana.
post Sep 24 2009, 04:37 PM
Post #214

Fondator eLady.ro

Le-ai luat gresit. Citeste pe prospect si vezi exact cind se incep penru ca de obicei folia se incepe din prima zi a menstrei, nu altadata.
Nu e ok, s-ar putea sa se lasa cu "boala cu ochi"

+Quote Post
zupergirl
post Sep 30 2009, 02:15 PM
Post #215

Contaminat
*

Am luat in continuare blisterul. Sunt la ziua 11. Va trebui sa incep blister nou cand incepe menstruatia ? sau e ok daca voi continua sa il termin pe acesta. Daca e ok cu blisterul de acum , cand voi putea incepe sa fac dragoste neprotejata?

E prima oara cand folosesc anticonceptionale si nu prea ma pricep. Am citit prospectu, dar nu raspunde unor astfel de intrebari.

need help, multumesc anticipat. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 30 2009, 09:46 PM
Post #216

Fondator eLady.ro

Din a doua luna de luat corect anticonceptionalele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Oct 1 2009, 12:25 AM
Post #217

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Si eu stiu ca tot din a 2-a luna. Eu nu am asteptat o luna ci 2 saptamani. Nu am ramas insarcinata. Dar eu am cam riscat.

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 1 2009, 06:50 AM
Post #218

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Zupergirl, cand incepi sa iei anticonceptionale pentru prima oara, prima folie se ia din prima zi a ciclului. Dupa ce termini folia, faci pauza o saptamana in care trebuie sa iti vina ciclul. Urmatoarea folie se ia din a 7-a zi de pauza si tot asa.

+Quote Post
asgaard
post Oct 1 2009, 02:05 PM
Post #219

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Regula e asa :
- daca incepi folia din prima zi a menstruatiei, esti protejata chiar de la prima pastila (asa se procedeaza de obicei)
- daca o incepi din alta zi, cum ai facut tu, esti protejata dupa ce iei primele 7 pastile
In concluzie, acum esti protejata, fiindca au trecut cele 7 zile. Dupa ce termini folia incepi una noua si tot asa, menstruatia o sa vina dupa ce termini pastilele active (24 sunt active, 4 placebo).

This post has been edited by asgaard: Oct 1 2009, 02:09 PM

+Quote Post
Philia
post Oct 3 2009, 03:09 PM
Post #220

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Care sunt anticonceptionalele cu 24 de pastile?
Eu pe toate pe care le stiu au 21 sau 28, iar la cele cu 28 sunt 7 pastile placebo.

+Quote Post

23 Pages V  « < 20 21 22 23 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 10:48 AM