![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teoretic nu e deloc recomandabil sa ramai insarcinata pe anticonceptionale sau la scurt timp dupa ce renunti la ele. Am inteles ca sunt sanse mari sa faci gemeni, tripleti, etc :| Practic nu am auzit de nici un caz ca sa iti stiu spune. Daca se intampla asta, o parere de la ginecolog cred ca e cea mai buna.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, eu stiu ca nu e recomandabil, cine vrea sa ramana daca pentru asta ia pastile, tocmai ca sa nu se intample? Si eu stiam ca se face o pauza de cateva luni dupa ce ai renuntat la ele si apoi poti incerca sa faci bebe. Insa vazusem ca a scris cineva pe forum ca a auzit de cazuri in care au ramas fete insarcinate chiar daca luau pastile. Iar treaba cu gemenii am auzit-o si eu candva (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Asta-i cam cea mai mare frica a mea, si cred ca trebuie sa traiesc cu ea...
Multumesc mult de raspuns, m-am tot framantat aseara pentru ca simt o durere surda in partea de jos, catre ovare si ma duc si des la toaleta si am inceput sa intru la banuieli... Dar cred ca mai bine astept sa vina menstruatia si-mi fac apoi griji, daca ceva nu-i in regula imi dau eu seama. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se poate sa ramai insarcinata si cand iei anticonceptionale..dar sansele sunt infime spre zero. Se intampla de obicei in cazul in care nu le iei cum trebuie, mai uiti cate una, etc.
In al doilea rand, sarcina nu doare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce descrii tu seamana cu o cistita sau o anexita, nicidecum o sarcina. Daca te mai doare si simtit ca ceva nu e ok, mergi la gineco (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Parereile sunt impartite. Ginecologul meu spune ca poti ramane insarcinata fara probleme in prima luna dupa ce intrerupi anticonceptionalele. Si chiar daca se intampla sa ramai in timp ce le iei, nu inseamna ca in mod obligatoriu copilul se va naste cu probleme.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca pana la urma e vorba de noroc in ceea ce priveste copilul, daca ramai cand iei antibebe. Da, ai si tu dreptate, Angel, insa ma cam panichez eu aiurea, cred ca am racit, insa excludeam varianta asta pentru ca ma imbrac bine, port body, nu stau cu mijlocul gol, desi nu intelegeam de unde pana unde.
Ala, si mie mi-a spus la fel ginecologul meu, ca pot ramane si in prima luna dupa ce nu mai iau pastile fara probleme, insa prin alte parti auzisem ca-i bine sa mai stai (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cine mai stie? Eu personal cred ca as mai sta macar o luna doua... |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
lxn si eu ma imbrac gros si am racit cum nu stiu, eu sunt si sensibila si racesc repede la burta iar cand imi scade imunitatea e dezastru (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
am mai citit despre persoane care au ramas in timp ce luau ac, au pastrat bebele si cel mic nu a avut nimic.
se pot face atatea teste acum! |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc de raspunsuri, mi-a mai trecut paranoia, plus ca astazi m-am simtit mult mai bine cu burtica. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Si eu am o prietena care a ramas insarcinata in timp ce lua AC si copilu` e ok,are 4 anisori...nu cred ca este teratogen AC-ul...nu stiu pauza aia cat tre` sa dureze ca sa te apuci de facut bebei...daca poti sa ramai si cu AC insarcinata fara probleme,nu vad de ce ar trebui sa mai faci pauza pana sa ramai...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) chestii complicate...cel mai bine e sa respectam prospectu` medicamentului,si nu neaparat ce zice nea` ginecologu` pt ca uneori si `mnealui nu stie ce spune.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,075 ![]() |
Ce metode contraceptive (daca folositi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) folositi si de ce? anticonceptionale(micropilula).pentru ca afost singura obtiune pe care mi-a dat-o doctorul.si apoi este si foarte eficienta 99,75%.iau de 1 an si jumatate si nu am avut niciodata probleme.dar sigur ca orice metoda are partile ei bune ,dar si parti rele,.insa cele rele apar pe la 30 de ani,in special in cazul fumatoarelor(cum sunt si eu),dar pana atunci o sa folosesc deja alta metoda. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 09:12 AM |
|