![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
QUOTE ori: eu la 25 vreau la discoteca...el vrea sa ...stiu io, ude florile din gradina biggrin.gif etc etc etc....nu sunt chiar de neglijat. dar repet, apar dupa un timp. si POT cauza probleme. daca cei doi nu se potrivesc diferentele astea pot aparea la orice varsta! nici eu nu cred ca varsta poate face probleme.daca cei doi se potrivesc in gandire,dorinte de viitor si sunt fericiti,de ce i ar opri varsta sa fie impreuna? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce sa spun, desi am 20 de ani, de mica (de pe la 14 ani asa) am tras catre barbati mult mai in varsta decat mine. Mi se pare mult mai ok, probabil si din cauza ca cei de-o seama cu mine mi se pare ca n-au ce-mi arata sau oferi. Si aici fac referire atat la domeniul spiritual cat si la cel material. Nu-mi place sa nu existe un loc in care sa fie doar ei doi, iar in cazul celor tineri e mai greu... ca ei inca locuiesc cu parintii care se uita stramb, etc.
Acum, spre exemplu sunt pur si simplu fascinata de un tip cu 8 ani mai mare. Pe langa faptul ca nu-si arata varsta mai are si o cariera de invidiat (din pacate nu in Romania si din pacate pleaca intr-o saptamana). Poate suna prostesc si poate ca la 20 de ani se accepta sa te arunci cu capul inainte fara sa gandesti prea mult si e frumos! Nu stiu inca ce se intampla cu persoanele mai inaintate in varsta care o fac, totusi... nu cred ca mai e la fel de fun. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
Interesant subiect, interesant si testul dat de Ham.
Eu am trecut si printr-o relatie de 2 ani cu un partener mai mic cu 3 luni decat mine, cu care a fost ok, tanara fiind si eu la vremea respectiva,dar totusi , el cam imatur,dar nu asta a fost cauza despartirii.Iubirea oarba a facut sa ma indrept care un barbat cu 7 ani mai mare decat mine, cu care inca sunt dupa 10 ani de casnicie. Nu stiu dac e mostenire de fam (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ,sau e destinul sau (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ,dar eu si acum ma simt ca la 20 de ani(desi testul lui Ham mi-a spus ca-s mai matura ca varsta biologica) La noi in fam diferentele dintre soti sunt de la 7 ani in sus, eu fiind cu cea mai mare diferenta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si vreau sa va zic ca totul merge bine.Chiar o invidiez ca sa zic asa putin pe una dintre surori care are la activ o casatorie de 12 ani, 3 copii si o diferenta de vasrta intre ea si sot de 17 ani.Pot sa spun ca-s fericiti, merg la unison, gravida fiind, o lua la dans(si-i invidiez pe sta, ca tare-mi place dansul). Totul depinde si de persoana.Al meu sot de ex a mai fost casatorit cu o pers care era mai mica doar cu un an si uite ca nu a mers.Totul e sa sti sa-ti creezi singur fericirea, totul depinde de noi. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 23-May 07 Member No.: 1,693 ![]() |
nu consider ca varsta ar trebuii sa stea in calea unei relatii fiecare isi ia propiile decizi eu de exemplu intre mine si iubitu meu sunt 14 ani diferenta si suntem de 3 ani impreuna..binenteles ne confrntam cu o problema el crede ca peste 10 ani nu o sa mai fiu la fel ca o sa ma schimb si poate o sa vreau unu mai tanar eu avand 19 ani.nu stiu cum sai mai explic ca eu p el il vreau vreau sa am casa cu el sa am copiii...lumea e rea baga raca intre noi vrea sa n desparta zicand in fata noastra ca 'frate dar gagicata e cam tanara gandeste bine in viitor o sa ai probleme' ...sunt mentalitati diferite dar daca comunicam si lasam unu de la celalalt e super...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
blue...bine ai venit la noi pe forum!
As fi vrut sa citesc ce ai scris, sincer, dar imi este imposibil! Fara cratima, fara punct, fara virgula, e greu sa inteleg ceva, parca ar fi in alta limba. Later Edit: Multumesc ca ai editat tu pe acolo ceva, dar inca nu e chiar ce imi doream eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In fine. Am eu niste idei fixe probabil, cum ca toti romanii ar trebui sa scrie cat de cat corect in limba materna. Ca sa raspund la subiect: Si eu am avut o relatie cu un tip cu 10 ani mai in varsta ca mine. A durat 4 ani. L-am cunoscut cand aveam 17 iar la 19 inca mai credeam ca tot ce zboara se mananca. La 20 m-am trezit brusc, am avut o revelatie si la 21 incepeam sa imi traiesc si eu cu adevarat adolescenta. Asta a fost cazul meu, cazul tau nu stiu cum va fi, oricum sesizez deja multe diferente intre noi doua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 23-May 07 Member No.: 1,693 ![]() |
as vrea sa ma intelegi,m-am grabit sa scriu ptr ca vroiam neaparat un raspuns simt nevoia sa vb cu cineva,sa mi se dea un sfat.nu stiu daca ma intelegi may angeldust.eu am avut multe de invatat de la el,chiar foarte multe.m-am maturizat foarte repede. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Exu meu era cu an mai mic, tineam unul la altul insa erau multe situatii in care imi venea sa ii spun grow the fsck up si intr-un tarziu ne-am despartit..
Iar momentan (de fapt de vreo 5 ani (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , ne-am cunoscut cand eu aveam 19 ani) sunt cu un tip cu 8 ani mai mare decat mine cu care am facut click din prima secunda; nu ne-a bagat nimeni strambe, nu m-am simtit legata de maini sau de picioare, oricum nu eram genul care sa se aprinda usor dupa primul mascul feroce care trece strada, si o chestie misto e ca din cand in cand ma simt eu aia mica si tembela for a change, imi place sa il stiu pe el ceva mai matur si stabil decat mine, si sa fiu eu flusturatica atunci cand am chef. Iar in ceea ce priveste baietii de varsta mea, majoritatea ma plictisesc :s |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
blue ....sa trecem peste partea gramaticala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu nu contest ca ai avut multe de invatat, asa ar fi si normal si nu contest nici faptul ca te-ai maturizat mult. Dar la fel de bine stiu ca valorile si necesitatile tale ar putea sa fie altele la 25 de ani decat acum la 19. La asta ma gandesc eu. Ca nu cumva la 25 de ani sa te trezesti spunand "Da' ce mi-oi fi luat eu atatea belele pe cap (barbat cu 14 ani mai matur, cu copil, fosta nevasta, etc), oare nu puteam si eu sa gasesc totusi ceva fara atatea dureri de cap?". Sunt curioasa : cum ti-ai propus sa rezolvi problema geloziei tale? Mi se pare firesc si normal ca el sa pastreze legatura cu fosta sotie si in special cu acel copil. Poate peste cativa ani copilul va dori sa vina sa se mute cu el. Ai putea sa accepti asta de exemplu? |
|
|
![]()
|
|
scuza-ma o sa incerc sa scriu mai corect.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) iar iti dau dreptate.cred ca trebuie sa iau anumite decizii chiar daca o sa sufar acum mai bine decat mai tarziu.trebuie sa ma gandesc serios la viata mea... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ar fi minunat sa poti sa te gandesti si sa iei si hotararea potrivita. Eu nu prea am avut cu cine discuta la vremea respectiva si oricum mi se parea ca eu le stiu pe toate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asta e, nu imi pare rau de experienta, dar sincer imi cam pare rau pentru timpul pierdut. In timp ce prietenele mele se distrau la maxim si si-au facut cele mai tari amintiri din viata lor, eu stateam acasa cu el ca deh....omul isi luase la vremea lui portia de umblat prin cluburi si facut nebunii. Si asta era doar cea mai mica dintre probleme....
Acum, fiecare caz difera, de aceea numai tu esti in masura sa stii cum sa faci sa fie bine pentru tine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 09:40 AM |
|