IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Diferentele de varsta intre parteneri, cat de importante sunt?
danarebeka
post Jun 2 2007, 01:59 PM
Post #41

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,735

Buna sunt Dana,si cam noua pe aici...Vreau sa va zic ca mie nu mi se pare o problema diferenta de varsta.Pe mine din totdeauna m-au atras barbatii mai maturi decat mine si de 1 an sunt casatorita cu un barbat cu 15 ani mai mare decat mine si pot sa va spun ca daca exista dragoste si respect e totul o.k.Si e f adevarat ca avand o partenera mai tanara se simte si el ami tanar. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jun 2 2007, 02:12 PM
Post #42

Musafir

Si eu sunt de aceeasi parere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Incep totusi sa vad la cuplurile mai in varsta ca incep problemele. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Domnii pe la 70 de ani nu mai au chef sau putere sa faca multe, iar sotiile lor, pe la 55 de ani, ar muta muntii din loc.

+Quote Post
splendora
post Jun 2 2007, 04:05 PM
Post #43

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

Cica oamenii care se indragostesc de oameni maturi cumpara perechile cu partintii lor. De ex, eu sa ma indragostesc de un tip mai in varsta pt ca am nevoie de protectia tatalui. Eh, nu stiu daca ar fi chiar asa. Pana la urma toti avem nevoie de protectia partenerului fie ca suntem barbati/femei.

Nu ma pricep sa spun cat de bine e sa exista o diferenta de varsta intre parteneri, pana acum m-au atras doar cei de varsta mea.
Totusi, din ce am vazut eu, femeia care are o relatie cu un barbat mai in varsta, e criticata, considerata interesata, poate chiar fara scrupule. Daca un barbat are o relatie cu o femeie mai in varsta, tot femeia are de suferit. Familia lui nu o va accepta, decat in cazuri rare si atunci doar pt el, si va avea parte doar de glume proaste din partea lumii

+Quote Post
Meg
post Jun 2 2007, 06:06 PM
Post #44

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

hai ca eram eu azi in carrefour si era un batran (italian, daca are vreo relevanta) cu o romancuta (probabil caz tipic) si el urla la ea ca-i necivilizata nesimtita si nu mai stiu cum, ca asa s toti romanii etc. si a inceput de la simplul fapt ca ea a intrebat daca sa ia paine / de care graham sau alba / feliata sau nu/ si nu mai stiu ce ca nu am fost atenta la toata discutia. numai cand a inceput ala sa urle la ea am ramas (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
si asta statea cu capul plecat.
PENTRU? bani? respect? iubire?
bleax. se uita lumea ca la circ.

dada, condamnati-ma ca trag cu urechea, dar la ditamai coada chiar nu ma plictiseam infipta'n carutz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Philia
post Jun 2 2007, 07:17 PM
Post #45

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

am auzit un psiholog spunand ca pentru o femeie e chiar ok ca babatul sa fie mai mare,dat fiind ca ei se maturizeaza mai greu.
acum nu stiu ce sa zic.
pe mine personal nu ma deranjeaza diferentele....
cat despre cele interesate,exista atatia barbati tineri si plini de bani....deci nu cred in asa ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Manciu Claudia
post Jul 4 2007, 09:28 PM
Post #46

Contaminat
*

From: Alexandria
Member No.: 1,897

Intre mine si iubitul meu sunt 6 ani diferenta dar pot spune ca ne intelegem foarte bine.....ma simt foarte bine cand sunt langa el stiind ca nu se uita dupa altele mai tinere;)

+Quote Post
Ines
post Sep 13 2007, 04:21 AM
Post #47

Contaminat
*

Member No.: 1,865

Dar diferenta de varsta de 24 de ani, intre el si ea, ea tinerica, cum suna? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by Ines: Sep 13 2007, 04:24 AM

+Quote Post
Ala80
post Sep 13 2007, 09:23 AM
Post #48

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Suna bine daca se iubesc si sunt fericiti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
rozy
post Sep 13 2007, 10:01 AM
Post #49

Musafir

well...prietenul meu e cu 9 ani mai mare ca mine...si ne certam,dar eu nu dau vina pe diferenta de varsta,ci pe caracterele noastre,ambele foarte puternice
iar in cealalta categorie intra mama mea,care are un sot cu 10 ani mai tanar.......si au 11 ani de cand sunt impreuna...deci se poate!intr-adevar au existat vorbe,barfe...dar ei nu i-a pasat,pt ca avea de crescut 2 copii,si un barbat in casa ar fi fost mai mult decat indicat

+Quote Post
cat
post Sep 14 2007, 02:28 PM
Post #50

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 537

hmmm... prietenul meu e mai decat mine cu 8 1/2 ani si pt mine el este cel pe care il iubesc indiferent de anii pe care ii are...dimpotriva, atunci cand vreau un sfat, o parere, sau cand nu stiu ceva pot sa apelez la o persoana de incredere, adica la el...stie sa fie barbat, copil, iubit, prieten....imi vine si mie sa-l fugaresc cu coada de matura (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , dar dupa ce imi trece si ii vad ochii uit de toate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
iubirea nu are varsta

+Quote Post

8 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 09:40 AM