![]() |
![]() ![]() |
![]() |
armand |
![]()
|
Musafir ![]() |
Studii recente ale cercetatorilor americani ( de parca ar fi putut fi si altfel) arata ca diferenta optima de varsta intre barbat si femeie trebuie sa fie de fix 14,6 ani in favoarea barbatului. Aceasta diferenta ar asigura fericirea suprema in cuplu.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,072 ![]() |
Mi-am facut cont doar ptr a putea sa postez faptul ca am ramas cu gura cascata la vederea rezultatului testului. Eu am 23 ani biologic si mi-a iesit inversat..adica 32 ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))))
Si ca sa raspund si eu la topic ..nu stiu daca diferenta e relevanta ptr toata lumea..eu am avut o relatie de 5 ani cu un tip mai mare cu 7 ani decat mine si tot asa ca voi majoritatea eram o pustoaica , l-am cunoscut la 17 ani ..si cand am inceput sa gandesc singura si sa am propriile dorinte , argumente , ambitii..s-a dus naibii totul..ruptura era inevitabila ..nu-mi pare rau de experienta dar imi pare rau de timpul pierdut..dar contrar la experientele avute de unele dintre cele care ati postat aici , eu am fost dusa in discoteca si la terase angro..dar imi pare rau ca nu am amintiri cu propriile prietene pe care le-am indepartat ptr a fi cu el , prietene care acuma au familii, copii ..eu n-am avut si nu am curajul sa fac un copil nici acum...in schimb sunt implicata la maxim in ceea ce mi-am dorit intotdeauna dar n-am avut loc de altii sa fac..sunt la facultate ..primul an, am 2 joburi part-time..din fetita inocenta si naiva tare , acuma sunt o femeie pe picioarele mele si sigura pe mn si nu m-as intoarce la vechiul stil de viata nici sa ma tai..asta e drumul meu ..asa k dragostea nu e de ajuns..si varsta...asa cum sunt pustoaice de varsta mea care cred ca tot ce zboara se mananca asa si la baieti ..varsta nu este un argument serios...desi la mn si-a spus cuvantul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi suntem cam de aceiasi varsta,diferenta de 1 an(el mai mic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ) si ne intelegem super super.Suntem pe aceiasi lungime de unda,avem ce discuta mie mi se pare super asa.Nici nu vroiam altul mai batran.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 29-March 08 Member No.: 3,577 ![]() |
ei bine,si eu la fel ca si altii,mi-am facut un cont pentru a putea sa imi expun nu doar parerea,ci felul in care vad eu aceste relatii. diferenta de varsta intr-un cuplu nu ar trebui sa te influenteze deloc,deoarece cand auzi....ea are 37 de ani si el 22...primul lucru care iti trece prin minte este ca cei doi nu se potrivesc deloc,insa,nu intotdeauna este asa,asta e doar o varsta fizica,nu e varsta intelectului lor,nu intotdeauna barbatii se dezvolta mai greu,exista si exceptii,cei doi poate ca se iubesc cel mai mult dintre toti oamenii,si nu ai cum sa stii. mai este ceva,nu iti alegi un sot sau o sotie in functie de ce zice lumea,il/o alegi deoarece e persoana iubita,alaturi de care vrei sa iti petreci toata viata,aceasta persoana iti va fi alaturi la bine si la greu,la tinerete si la batranete,si nu lumea,deci,daca va iubiti varsta nu conteaza,important e sa fiti voi fericiti,si parerile altora nici nu ar trebui bagate in seama.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sigur, in varianta ideala, orice relatie de cuplu se bazeaza pe iubire. Nu-i nevoie decat sa privim un pic in jurul nostru sa vedem ca multe relatii se fundamenteaza mai mult pe interesele partenerilor (banii/faima/look/tinerete/razbunare etc) decat pe sentimente reciproce de afectiune (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 2-April 08 Member No.: 3,607 ![]() |
NU CONSIDER DIFERENTA DE VARSTA O PROBLEMA MAJORA....IMPORTANTA ESTE COMUNICARE DINTRE PARTENERI SI COMPATIBILITATEA TOTODATA...:*(IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si de ce tipi asa la noi?
Nu se scrie cu caps si cu atat mai putin cu litere de 10 cm. Daa vrei sa comunicam, sa fim civilizate This post has been edited by Philia: Apr 2 2008, 11:24 AM |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Pisi, daca aveam cu 40 de ani mai mult... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ca sa existe compatibilitate cu cat diferenta de varsta e mai mare cu atat si contul din banca trebuie sa fie mare (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
n ati vazut purisani ce masini isi iau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
valeu ce ma speriesi de pisi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
scuze de offtopic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 12:14 PM |
|