![]() ![]() |
| kalua |
Mar 2 2007, 12:14 PM
|
|
Musafir |
Iar eu am invatat azi de la colegul meu Max ca trupa asta se ocupa cu Epic-Metal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si tot de la el citire: subway to sally - sag dem teufel (Medieval Rock) Savatage - Gutter Ballet (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) din pacate se destrama (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Fiddler's Green - Tarry Trousers (Live) (Irish Folk Rock) |
|
|
|
Mar 2 2007, 12:22 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
nah acuma lansam misterul sanilor lu' gwen dupa cel al lui britney. mici, mari, foarte mari, medii, din nou mici..la naiba! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
va dedic: keane - a bad dream |
|
|
|
| angeldust |
Mar 2 2007, 12:27 PM
|
|
Musafir |
Mai, zice resursa mea de metal news ( aka invisible (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) ca Savatage nu mai exista de vreo 4 ani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Citez : "toti membrii canta in Trans Siberian Orchestra , cu exceptia lui Zack Stevens (vocalistul) care canta in Circle II Circle , si a lui Jon Oliva care are o trupa "Jon Oliva's Pain" " :|
|
|
|
|
| kalua |
Mar 2 2007, 12:44 PM
|
|
Musafir |
Stie, degeaba spui - Invizibilu' nu cunoaste detalii, se pare (am controlat si eu acuma si Maxuletul are dreptate). Sunt cu Trans-Syberian de nu stiu cattimp in turneu, mi-a zis-o si pe asta. Si pentru ca acuma le sunt proiectele personale mai importante se despart. In 2007.
Citez din Wikipedia (traducerea mea) Savatage azi: In 2001 apare „Poets And Madmen“ si pentru ca n-au gasit alt vocalist Jon Oliva preia partea asta. In turnee canta si Damond Jiniya. ... In 2003 incepe Zak Stevens proiectul Circle II. Primul album "Watching in Silence" este realizat in colaborare masiva cu Jon Oliva si Chris Caffrey. Jon Oliva incepe proiectul Oliva's Pain cu albumul " Tage Mahal". Chris Caffrey face albumul solo "Faces/ God Damn War". Oliva anunta in mai 2006 ca Savage se vor desparti in 2007 dupa ce vor sustine un turneu lung de despartire. Si aici Trans-siberienii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Mar 2 2007, 01:19 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
fergie- glamorous
|
|
|
|
Mar 2 2007, 01:20 PM
|
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 |
Neah, deci adevarul e urmatorul: are si Kalua dreptate, insa Savatage ca grup a incetat sa mai existe dupa "Poets and Madmen". Jon Oliva (care este practic el singur Savatage) a infiintat Trans Siberian Orchestra, si totusi primind critici pentru ca a abandonat un nume legendar ca Savatage a mai scos 2 albume sub titulatura Jon Oliva's Pain, care aduc foarte mult ca sunet cu Savatage "classic", ceea ce nu se poate spune despre TSO, fiind o cu totu' alta mancare de peste.
Ca se vor desfiinta in 2007 oficial nu poate sa insemne decat ca Jon Oliva s-a saturat sa mai raspunda la intrebari de genul "bun, frumos, da' cu Savatage cand mai scoti ceva", si va trage linie definitiv pentru aceasta trupa, care a fost totusi o legenda a metalului, cu albume ca Streets, Hall of the Mountain King, Handful of Rain sau Gutter Ballet. Este irelevant ca le sunt proiectele personale mai importante, in fond si la urma urmei Savatage/TSO sunt proiectele aceluiasi om, care este evident a ales unul dintre ele in defavoarea celuilalt, si asta nu in 2007, ci in 2001 cand a inceput sa se ocupe mai mult de TSO (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In 6 ani fara pic de activitate, o trupa este dead and buried. Ah, si ce e aia epic metal? chiar nu am auzit de acest curent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| kalua |
Mar 2 2007, 01:30 PM
|
|
Musafir |
Bre, nu va luati de mine, ca eu n-am facut 'nica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Deci nu am eu dreptate, ci Max. Spre rusinica mea trebuie sa spun ca de Savage nu stiu 'nica, i-am mai ascultat si atat.
O sa-i zic lu' Max sa-mi scrie in engleza ce intelege el prin Epic Metal sa pun raspunsul direct (sau sa i-l trimit lu' invi) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Mar 2 2007, 01:34 PM
|
|
Musafir |
Pune aici raspunsul sa ma lamuresc si eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu am mai auzit de Epic Metal dar din ce am google-it pana acum concluzionez ca e un termen asa f vag, care defineste trupele ce canta in general despre dragoni, cavaleri si alte povesti de astea nemuritoare. Dar nu e un gen de sine statator. |
|
|
|
| kalua |
Mar 2 2007, 02:16 PM
|
|
Musafir |
Of, ca tot pe germana mi-a raspuns. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (fac si eu pe fandosita aici, de parca sta cineva cu pistolul la tampla mea sa ma ocup de treburi dintr-astea)
Epic metal e Heavy metal normal cu influente orchestrale (? - eu traduc numai, da?), poate avea parti sinfonice. Temele muzicale au influente fantasy: dragoni, zane, imparati, etc. Si mi-a mai copiat din Wikipedia , dar descrierea Power Metalului: Power metal is a style of heavy metal music with the aim of evoking an "epic" feel, incorporating characteristics of primarily traditional metal along with thrash metal or speed metal, often within symphonic context. There is some dispute about the term, which can refer to two different, but related styles: one pioneered and largely practiced in North America, and one based in Germany, Italy and Scandinavia. In contemporary usage, "power metal" generally refers to the European style, with American bands Kamelot and Iced Earth being notable exceptions. Nota mea: bre, poate au nemtii alte denumiri uzuale, se intampla. |
|
|
|
| kalua |
Mar 2 2007, 02:51 PM
|
|
Musafir |
Iar ascult My Chemical Romance - Mama
(clipul facut de cineva pentru mama lui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 26th January 2026 - 04:12 AM |
|
|