![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si pt ca nu a vrut sa imi dea link-u cu nudurile de la poza zilei , o dedicatie speciala pt invisible
Apocalyptica feat Ville Valo& Lauri Ylonen - Bittersweet :evil: I know this hurts :morideris: |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Pentru tine, Angie draga, cu toata recunostinta de care sunt capabila acum:
Azis - "Ledena kralica" |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
:hainoroc: hai noroc si da berea aia peste cap
Sa fie Nigel Kennedy& Kroke - Ajde Jano ;) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
:-* Vorba tiganului: pe ce-am mai interes ca bine zici! :hainoroc:
Mihai Margineanu - "Daina mucles" merge? Ca pe Maragareta nu stiu cine-o canta :-X. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
"dancing on the ceiling" - lionel richie ptr cine nu doarme :tararam:
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Eu va dedic - Enigma - Return to inocence. de asemenea, va recomand sa vedeti videoclipul.
pupicei cu coditze :> :-* |
|
|
![]()
|
|
Smashmouth - "Allstar"
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Pt Dubi James Blunt-"Beautiful"
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Gwen Stefani "Cool"
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
Coldplay - "Trouble"
pentru tanarul meu catzel, ca asta il face sa hamaie mai mult ca pe stapan |
|
|