![]() ![]() |
| angeldust |
Aug 17 2007, 07:24 PM
|
|
Musafir |
ioooooooooooooooooooi da nici chiar in halu asta bre (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Aug 17 2007, 08:17 PM
|
|
Musafir |
Stiu, bre, am gulumit si io (dar totusi zau ca m-am gandit olecutica la tine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Aug 17 2007, 11:04 PM
|
|
Musafir |
adevaru e ca seamana gagiu putin cu mine ce-i drept (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
| walpurgik |
Aug 17 2007, 11:22 PM
|
|
Musafir |
Voi ati vazut, mai, ca asta canta despre coiţă (koita...)? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Aug 18 2007, 12:47 AM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Asta nu bagasem de seama. walpu, se vede ca esti filoloaga, numai tu te-ai prins de asta.
Stai sa vezi ce ne poctoveste Maat daca da peste noi aici si vede ce-ntelegem noi in greaca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am mai vazut niste clipuri grecesti care m-au distrat, dar cu hieroglifele lor n-am putut baga la cutiuta cine canta sau cum se numeste bucata. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
| walpurgik |
Aug 18 2007, 12:58 AM
|
|
Musafir |
Filologia sau cunostintele mele vaste despre reading comprehension pe limba lui kalimera (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Maat, unde esti sa ne articulezi? Cam gol forumul azi, pesemne ca e weekend. about muzici, eu ascult in sihastria mea, caci asa traiesc de cateva saptamani, Sky fm, absolutely smooth jazz (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) e catharsis, ce mai! |
|
|
|
| dr_wise |
Aug 18 2007, 07:04 AM
|
|
Musafir |
'Neata!
Ia uitati peste ce am dat.... http://varabiescu.ro/diverse/2007/08/art97...gostea-din-Tei/ http://www.youtube.com/watch?v=MZ3lXZT7PFY Eu deja sunt pe jos de ras...si e de abia sambata dimineata!!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Cum vi se pare?!!! "numa numa iei"...cu dubaaaaaaa! sa vina dubaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Aug 18 2007, 09:43 AM
|
|
Musafir |
doftoreaso vezi ca o pagina mai in spate a pus si buburuza acelasi link (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) cu versiunea opera
Parerea mea despre Dragostea din Tei....in orice varianta ar fi....este ca @#$^##@# #*^%^@@!@###!!!!! |
|
|
|
| kalua |
Aug 18 2007, 11:25 AM
|
|
Musafir |
A mea la fel. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Totusi asta a fost singur canticel pe limba si literatura romana care a avut un succes extraordinar si in occdident. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Nenea ala care a castigat talent show-ul in UK cu Nessun Dorma e si in wikipedia: Paul Potts. |
|
|
|
Aug 18 2007, 02:04 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
ceva asa ca pentru starea mea de spirit:
Fergie - Big Girls Don't Cry Gwen Stefani - 4 In The Morning |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 17th December 2025 - 12:44 PM |
|
|