![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Trupa Cortez
Are baiatu' asta o voce senzationala. Imi vine sa-l iau acasa de fiecare data dupa il ascult cantand live. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai si ce mai astepti? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Depapepe - "Snow dance" (IMG:style_emoticons/default/11bradut.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Si tu no vuelves (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) - Miguel Bose si Shakira
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Robbie W - Come undone (Live)
Nu pot sa cred, nu mai vazusem asta pana acum, ce mozoale isi mai da cu aia pe scena (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Cred ca aia nu s-a mai spalat 5 luni. Norocoasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Robbie W - Come undone (Live) Nu pot sa cred, nu mai vazusem asta pana acum, ce mozoale isi mai da cu aia pe scena (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Cred ca aia nu s-a mai spalat 5 luni. Norocoasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Norocoasa numai daca n-o fi fost cu prietenul la concert (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 02:20 PM |
|