![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tipa a batut recordul la categoria vanzarile cele mai repezi ale unui album de debut in Anglia: Leona Lewis.
Bleeding Love - Leona Lewis (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Smiley feat Uzzi - In lipsa mea
Ce combinatie de megakaka (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine, drept e ca Mafia au facut mereu hip hop comercial si destul de prost dar ultimele lor featuringuri gen Tataee cu Cristina sau Smiley cu Uzzi mi se par chiar jenante. In fine...pana la urma, vorba lor ... "bani sa curga si femei sa ai si ai grija sa ii cheltui pan' ajungi in Rai" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pana una alta, daca nu mai spus deja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ultimul album Parazitii e super tare!!! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un mic preview la atmosfera de sarbatori
Enya - Silent Night (in Irish) Leann Rimes - Amazing Grace (acapella) Tori Amos - Have Yourself a Merry Little Christmas Neko Case - Christmas Card from a Hooker in Minneapolis Over the Rhine - All I ever get for Christmas is Blue Trans-Siberian Orchestra - What child is this? |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
amel bent- compliquee
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Robbie W - Come undone (Live) Nu pot sa cred, nu mai vazusem asta pana acum, ce mozoale isi mai da cu aia pe scena (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Cred ca aia nu s-a mai spalat 5 luni. Norocoasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Norocoasa avea si verigheta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum o mai fi maritata? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Celine DIon .. dar o sa schimb ritmul, pentru ca adorm :|
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Robbie Williams. Am capatat o obsesie pentru el in ultima vreme.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 03:29 PM |
|