![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Jazzamor - "Sunday"
|
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Peste tot aud de fetisoara asta si vai, vezi draga Doamne, ce voce extraordinara are. A fost descoperita initial de Nigel Kennedy (violonistul, ala cu Anotimpurile lui Vivaldi), iar Cristina Aguilera a luat-o in 2005 la un tur de concerte de-al ei.
Mie mi se pare ca are o voce buna, dar nu ma baga in boale nici pe departe. Zascha Moktan - Ouch! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici pe mine nu ma da pe spate. Mi se pare asa un fel de Regina Spektor meets Mandy Moore (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apocalyptica feat Cristina Scabbia - Sos ( Anything but love) , cu videoclip
Just GREAT! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Catalin, Run Away - imi pare rau ca melodia asta e numai de rezerva la eurovision. Cealalta e faina care a penetrat juriul ala de babalaci, dar asta parca zice mai mult. Stilul lui Moga se cunoaste. Stiti cum se zice- austriecii il au pe Mozart, romanii pe Moga. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
This post has been edited by walpurgik: Feb 16 2008, 09:21 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=BAJxWGLl-wA cea mai belea piesa ever!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Catalin, Run Away - imi pare rau ca melodia asta e numai de rezerva la eurovision. Cealalta e faina care a penetrat juriul ala de babalaci, dar asta parca zice mai mult. Stilul lui Moga se cunoaste. Stiti cum se zice- austriecii il au pe Mozart, romanii pe Moga. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si mie imi place! Frumoasa melodia, iar Catalin are o voce foarte misto si foarte simpatic pe deasupra! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu stiam ca e invers: ca prima "When we are together" este compusa de Moga. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 09:18 AM |
|