![]() ![]() |
Feb 1 2006, 09:03 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Am doua melodii in cap si m-am gandit sa le impart cu voi: Radiohead - Creep si Offspring - Why don't you get a job.
:-* |
|
|
|
Feb 1 2006, 09:23 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
pentru invi: blackmore's night - the times they are a changin :fluierat:
pentru tits: beyonce - check on it :-* pentru mine: adi de vita sau cine o canta - as renunta :tararam: |
|
|
|
Feb 1 2006, 09:34 AM
|
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 |
auzi cireaso :-* ia baga si la tits un :
as renuntaaaaa la viata si la tine bla la la la :hainoroc: Eu va dedic: Iris - Nu ma uita , mai buna asta ;) |
|
|
|
| angeldust |
Feb 1 2006, 09:35 AM
|
|
Musafir |
Pt toata populatia in za house :
Smoke City - Underwater love |
|
|
|
Feb 1 2006, 09:37 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
atunci pentru tine tits...
as renunta la viata si la mine as renunta la tot doar pentru tine as renunta la tot ce-i omenesc lasa-ma sa te iubesc..... :-* si nu plec nicaieri :P :hainoroc: |
|
|
|
Feb 1 2006, 09:38 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 |
Va dedic aria Donnei Imobile, din Rigoletto. :P
|
|
|
|
Feb 1 2006, 09:44 AM
|
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 |
:-* ciresico... pacat ca winamp nu baga denumirea intreaga, este "The Times they are a changin'"
pentru ciresica: Blackmore's Night - Greensleeves pentru berbecutza: Cranberries - Loud and Clear pentru angeldust: Queen - Spread your Wings pentru tits_herbert: Apocalyptica - Hope pentru fantasy: Amorphis - The Smoke pentru dore: Bryan Adams - Everything I do pentru restul care sunt online: Mylene Farmer: Il N'y a pas d'ailleurs |
|
|
|
Feb 1 2006, 09:50 AM
|
|
|
invi... ;D ;D nu am vazut titlul intreg :P
si multam de dedicatiune :-* daca e de la tine o ascult cu placere si incredere si inca o manea pentru titsicu... de ce ma minti de ce ma minti, de ce ma minti eu stiu ca nu-i ceea ce simti inima mea, doar pe tine te vrea... :P si pentru berbe: gwen stefani - luxorious si pentru ross: depeche mode - precious :) |
|
|
|
Feb 1 2006, 10:20 AM
|
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 |
Sa traiesti
sa te imbogatesti sa ai numai bani si fara dusmani si de la mine: sa-mi dai scrisorile-napoi de mai tii la mineeeeeeee Pentru the one and only CIREASA MINUNATA :-* Pentru invisible: Disturbed - Down with the sickness 8) |
|
|
|
Feb 1 2006, 10:30 AM
|
|
|
titsicu...
o cireasa minunata iti doreste numai bine si o viata fermecata ca-n povestile cu zane :-* |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 21st January 2026 - 06:03 PM |
|
|