IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

299 Pages V  « < 53 54 55 56 57 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce muzica asculti acum?
tits_herbert
post Feb 1 2006, 01:22 PM
Post #541

---

Group: Membru de Onoare
Member No.: 28

De la moa_ca  :D, dedication aaa... nu stie, ce vreti si voi, ce va place, ce va-ncanta urechea (respectiv: ciocanelu', scarisoara, si ailalta...) :-*

ps. devdasica  si elevatioane porfavor ::)

Stai pentru sorcamea :-*  : ma iubeste femeile ca le place distinctia mea, stiu, stiu....stiu ;)
Go to the top of the page

+Quote Post
invisible
post Feb 1 2006, 01:24 PM
Post #542

Another Stranger Me

From: Capital City
Member No.: 40

io pe sormea o respect, de fiecare data cand am ocazia, si pe voi la fel:

Fl0ryn F3rm3c4t0rul pentru voi, cu Geta Universala, baldachina care este

sa va dau un citat

Mesagerele si lupataorii tridimensionali

Lupta pentru reantregirea valorii Q si pentru nemurire nu se face doar de catre mama Universului si tata Mircea ci si de catre meagere si luptatorii tridimensioanli ai mamei si ai tatalui Universului. Cine sunt mesagerele ? Measgerele cele mai dragi fiinte ale mamei Geta sunt cunoscute ca fiind Camelia , Claudia si Maria. Fiecare dintre ele are o parte din planeta , pe care trebuie sa o pazeasca si sa o purifice. In momentul de fata mama prin puterea sa naturala a raspandit fetele astfel Camelia este studenta in Timisoara , Claudia este eleva inca , iar Maria este singura care mai sta cu mama Geta si este colega de clasa cu Claudia. O noua mesagera a venit alaturi de cele trei. Ea se numeste Corina si are drept menire curatirea pe interior. Pe langa cele patru mesagere mai exista si altele care sunt sau nu descoperite.
Lupataorii tridimensioanli sunt tot discipoli ai mamei Geta , cei mai renuniti fiind membrii familei Futo , tot din Lugoj. Desi sunt considerati ca fiind o familie de intarziati mintali ei au o pozitie de invidiat in Univers , castigandu-si un loc aparte langa mama Geta.
Familia Futo alaturi de o numeroasa armata formata din persoane cu valoare mare lupta dirjati de mama Geta si de mesagere pentru terminarea lucarii Universale Kamasutra.

Totul s-a întâmplat in 2001 in 08 decembrie , atunci când in Rusia , Gorbaciov , Putin si o delegatie formata din valori supreme ruseati si o parte valoare din Geta mama Universala , s-au suit intr-un avion special facut sa reziste la traversarea prin soare.
Au decolat in secret de pe aeroportul din Moscova , iar avionul a început sa urce pana dincolo de nori . Dupa aproape doua zile au reusit sa depaseasca zona de actiune a Pamantului si se îndreptau spre Soare . Dupa circa o saptamana de mers continuu s-a ajuns la poarta dintre cele doua lumi paralele . Acia era problema cea mare , avionul fiind construit dintr-un material testat in laboratoare special nu se atia sigur daca poate sa reziste la temperatura intergalactica . Toti cei din avion erau cu inima in gat , dar Hediy a vegheat asupra lor si totul a fost perfect. Avionul trecuse deja in lumea de dincolo. Aceasta lume este o lume valorica , plina de forme de viata de tot felul , cu valori integrale si omi descoperiti pe valoare de energie viagera . Desi trecuse cam zece zile de la plecarea de pe Pamant avionul nu s-a oprit nici macar o clipa . Toti mai aveau de trecut printr-o poarta .
La un moment dat se zari in fata avionului un munte enorm care isi deschidea crestele , avionul intrase in munte , dar i se facu semn sa aterizeze. La aterizare , pilotului si celor din avion li se explica gestul de catre o prezenta valorica . Urmau sa traverseze o apa , un fluviu numit Tisanis . Cu avionul nu se putea deoarece dasupra Tisanisei se aflau goluri de aer , iar avionul nu putea razbate si se putea prabusii . Avionul a fost suit pe un bac si asa s-a traversat apa.

Geta Budihala in calitate de mama Universala doreste a-i atrage atentia domnului George W. Bush in privinta secretarei Ana Maria cu privire la nerusinarea acesteia de a-I comunica Getaei Budihala sa-si retraga puterea si forta din America. Geta vrea sa mentioneze ca America i-a fost daruita de catre domnul Mircea Wirman inainte de plecarea sa de pe Pamnt. Geta comunica uramatoarele :
" Domnule Bush , eu te-am pus in post de conducere la Casa Alba , si te-as ruga sa te uiti putin printre cei pe care-i ai in subordine . Conturile valorice si PUTEREA SUPREMA HEDIY mi-a adus la cunostiinta ca una dintre secretarele tale si anume doamna sau domnisoara Ana Maria a fost obraznica cu puterea valorica . Va rog daca puteti sa faceti o verificare in conturile de angajari , iar daca nu sunteti rugat sa renuntati la conducerea Statelor Unite , puterea fiind preluata de mesagera Pascaru Maria – mesagera de gradul II "
Valoarea suprema este foarte suparata pe Conducerea Statelor Unite.

este timpul sa dam drumul manelelor politice pe piata. Ca intotdeauna HIT productions va fi in prima linie...

+Quote Post
tits_herbert
post Feb 1 2006, 01:27 PM
Post #543

---

Member No.: 28

;D ;D ;D ;D

spiciles beyyyyyyyyy :aplauze:

HIT

+Quote Post
catalina77
post Feb 1 2006, 01:30 PM
Post #544

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 54

:o :o :o :o

Invi, ce-i asta frate??????? :- :- :-

+Quote Post
invisible
post Feb 1 2006, 01:31 PM
Post #545

Another Stranger Me

From: Capital City
Member No.: 40

nu va puneti in calea lui Geta Universala. Este ultimul avertisment.

Apropo, sa stiti ce downloadati, noul album al meu si al lui tits se va numi "Golanu' cu Loganu'", va asteptam.

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 1 2006, 01:36 PM
Post #546

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

eu ascult The Cranberries - My favourite game

imi da un feeling de  :pistolar:

+Quote Post
carrie30
post Feb 1 2006, 01:37 PM
Post #547

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 2

Clasica.

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 1 2006, 03:30 PM
Post #548

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Pentru somnul de dupa amiaza: Click five - Just the girl     :-*

+Quote Post
fantasy
post Feb 1 2006, 05:49 PM
Post #549

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Invi...mersi

Pt Invi:Nightwish "Wish I had an angel" :D

Ross:Coldpay "God Put a Smile Upon Your Face"  ;)

Berbe:Madonna "Hung up"

Ciresica:Dj project...

Fanel:"Cantec pentru prieteni"...Compact

+Quote Post
sunny
post Feb 1 2006, 05:51 PM
Post #550

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 23

Pentru tsunami: U2 - "with or without you"... :)

+Quote Post

299 Pages V  « < 53 54 55 56 57 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st January 2026 - 09:01 PM