![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Pentru toata lumea:
We are the champions - Queen |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
aaaaa, iaca: Express Yourself - Madonna.
Pentru toti. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 109 Joined: 9-December 05 From: Romania Member No.: 53 ![]() |
Elton John-Believe
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 109 Joined: 9-December 05 From: Romania Member No.: 53 ![]() |
QUOTE Berthaaaa .... Whitesnake 8) :hainoroc: ... ii ascult de pe la 13 ani si am avut placerea sa-i vad in concert acu 2 ani ... WOW :aplauze: Imi plac baietii astia mult de tot... perioada in care am inceput sa-i ascult coincide cu cea in care m-am indragostit iremediabil de un anume El. |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Eu ascult colinde , acum e Stefan Hrusca -"inaintea iestor curti" .
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
antique- why.
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Blackmore's Night - Greensleeves
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Radio Romantic...mor daca nu reusesc sa ma conectez sau daca nu emit tot timpul...este muzica pe care traiesc....dar, cum emiterea lui este cu intreruperi, ascult orice se incadreaza la muzica anilor 60-70-80 sau ceva clasic, sau instrumental, asa, ca nu-mi zdruncin prea tare nervisorii :P
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Oscar Benton , Queen si Garry Moore.....
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
mylene farmer.. many songs.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:26 AM |
|