![]() ![]() |
Feb 9 2006, 03:18 PM
|
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 |
eu cre' ca au profitat de inocenta ei si i-au spus ca manelele sunt terapie psihologica. Northstar, nu ii crede, hauleu, mancatzash, ca te minte.
(IMG:http://i31.photobucket.com/albums/c368/blondinaCT21/rock.gif) |
|
|
|
| vad_voci |
Feb 9 2006, 03:20 PM
|
|
Musafir |
deci sincura forma de terapie prin manele pe care o fad este pentru propleme lompare..datul din buric face bine la fertepre. north, te implor spune-mi ca asta e!
|
|
|
|
| missu |
Feb 9 2006, 03:23 PM
|
|
Musafir |
eu mam findecat numa prifind. :o :o :o :o
sunt numa buna pentru vazut trilogia. astept manele revolutions. |
|
|
|
Feb 9 2006, 03:46 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 |
ok,am sa ma straduiesc sa raspund in limitele bunului-simtz,tuturor!
deci,personal,as scoate lobotomia ,in afara legii!ptr.matreatza ,recomand Nizoral! ca sa inteleaga toata lumea,imi place orice gen de muzica!muzica inseamna viatza,veselie,sentiment,exprimare,deci libertate! da,poate ca dau si din buric,dar numai in mediul meu intim,in schimb nu ma deranjeaza deloc cum se manifesta altzii cand sunt fericitzi!pot sa danseze si pe masa!oamenii extrovertitzi nu vor fi niciodata oameni rai!Inteleg si rockerii,am si eu unul de 17 ani ,acasa,cu plete,cu cercel,cu muzica lui,data la maxim,in fine ,tot tacamul! daca am jignit pe cineva ,imi cer scuze,a fost involuntar,nu am dorit decat sa-i fac o dedicatzie uneia din prietenele mele de suflet! am fost convinsa ca sunt intre prieteni si cum prietenii mei au simtzul umorului,poate ca glumele mele n-au fost intelese! hey,invi,tu esti un om deosebit,mai bine mergea albumul lui Bolton la mine.De data asta nu m-ai citit corect,dar o data nu se pune,nu?????? Stiu ca sunt off topic,dar nu am vrut sa ma retrag de la acest topic,lasand in urma mea resentimente! va pup si o zi buna! |
|
|
|
Feb 9 2006, 03:49 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Iar e scandal? Inseamna ca nu ati baut destul :|
|
|
|
|
Feb 9 2006, 03:50 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 |
Noi am servit putin si acum ne-am retras sa acultam muzica ;)
|
|
|
|
| vad_voci |
Feb 9 2006, 03:50 PM
|
|
Musafir |
szimcsi..febletze..nu e scandal..se glumeste :-*
|
|
|
|
Feb 9 2006, 03:52 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 |
:offtopic:
North , esti intre prieteni. Si pentru tine, orice melodie vrei tu, cu Tori Amos. :-* |
|
|
|
| vad_voci |
Feb 9 2006, 03:55 PM
|
|
Musafir |
eh...Tori...cat am iupit-o....cat o iupesc...
|
|
|
|
| missu |
Feb 9 2006, 04:10 PM
|
|
Musafir |
pt claudia electra: michael jackson -bad :fluierat:
|
|