![]() ![]() |
Feb 9 2006, 04:38 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
:-* :-* :-* fufeti
tits: k's choice - everything for free :-* cireasa: cranberries - dreamind my dreams :-* missu: casan.... cu ce frea fufetul tau :-* ross: jennifer paige - stranded :fluierat: :-* infi: natasha bendingfield - i bruise easily ::) :-* diana: norah jones - sunrise :-* dupi: hoobastank - reason (stiu ca o adori) :-* hashulique - reamonn - supergirl :-* fecina: ashlee simpson - pieces of me :-* si pentru forum: lucie silvas - nothing else matters ;) |
|
|
|
Feb 9 2006, 05:04 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Sa va mai dedic si eu cate ceva
Pt. Missu "You can live your hat on" :D :P Ross Green Day "Wake me up when september ends" :fluierat: Vecina Gwen Stefani "Cool" :-* Cire Ricky Martin "I don't care" :-* Dubi Nirvana "Smells like teen spirit" :-* Invi L'ame Imortelle "Another Day" |
|
|
|
| missu |
Feb 9 2006, 05:12 PM
|
|
Musafir |
pt fantazi: am dat-o jos deja.
si dedicatie: strangers in the night ::) - sinatra efident |
|
|
|
Feb 9 2006, 05:39 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 |
carrie,scumpo,pune-o pe aia a lui Tory Amos-Crucify My Self.
mersi mult! ;) |
|
|
|
Feb 9 2006, 07:48 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 |
in acest moment, ascult elli kokkinou-de ginete!
dupa asha o zi agitata,ma relaxeaza putzina atmosfera greceasca!sigur,voi lasa tot albumul,sa se deruleze,in ciuda vecinilor si a celor carora nu le place muzica asta!katalaves??????? |
|
|
|
Feb 10 2006, 08:54 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 |
Ptr Catalina: Bob Sinclair - Love Generation :-* :aplauze: :floricele:
Si inca una vineee: Vali BArbulescu : Safe Sex ;) |
|
|
|
Feb 10 2006, 08:58 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 |
Merci mult Carrie! :-* :-* :-* Si pentru tine acelasi Daren H.: Insatiable
Si inca o dedicatie : pentru Medeea, TOT albumul Annei Lesko "ISPITA" :-* :-* :lamultiani: :floricele: :pupaceala: |
|
|
|
Feb 10 2006, 09:16 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
avem sarbatoriti? :o
[move] :lamultiani: medeea[/move] :-* :floricele: pentru tine toate melodiile care iti plac sa le ai mereu in suflet! si pentru forumistii nesarbatoriti aerosmith - crazy (am ascultat-o in maxi taxi de dimineata :D ) |
|
|
|
Feb 10 2006, 09:20 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 |
merci Cata, esti draguta! :-*
:-* :lamultiani: multa sanatate si sa ai parte de multa dragoste. Petrecere frumoasa!!! pt. tine "All you need is love" BEATLES "Hung up" Madonna[color=Red][/color] si acum sa nu mai fim atat de siropoase :hainoroc: si fii voioasa! Merci ciresica, esti draguta! :) hmmm...o melodie care iti aduce bucurie-n suflet, alege-o tu! :-* :hainoroc: |
|
|
|
Feb 10 2006, 09:38 AM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
trezireaaaaa!!!!!
let's get it started - black eyed peas pentru foi :-* |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 22nd January 2026 - 03:49 PM |
|
|