![]() ![]() |
Feb 11 2006, 01:23 AM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 |
a trecut de ora 12 noaptea,nu voi face o dedicatzie ,ci mai multe ,unui singur om,om pentru care ma simt vie!daca as vrea sa par cat de cat ,?!!!!!'' ash dedica piese, care oricum imi sunt favorite:
Olive-you are not alone si Kosheen-Hide you, dar ramin veshnic indragostita de tine,iubitul meu si iti dedic: Linda Ronstadt-I don't know what..... Leanne Rimes-How do i live si Michael Bolton- Said i loved you but i lied........ cause this is more than love i feel inside! La multzi ani,iubitul meu de o viatza!!!!!!!!!!!!!! iar ca s-o satisfac si pe mino,si sa pun cireasha pe tort,[minoooooooo,stii ca ma maninca tastatura] o bag pe aia cu,, tu,romanca,io,tzigan!'' sa-mi traiasca barbatul,meyyyyyyyyyyyy :lamultiani: :tararam: :sexylady: :hainoroc:, said I loved you but i was wrong cause love can never ever feel so strong!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Feb 11 2006, 07:11 PM
|
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 |
Sa-ti traiasca !
Si acum dedicaishon: Pt blondina: Sinatra - Strangers in the night Pt Claudia_electra: Madonna - Express Yourself Pt missulica: Herman si nu mai stiu cum - Blue flame Pt Ariana Tracy Chapman - Give me one reason Pt Carrie : Sash- misterious times pt hasulica: tudor gheorghe- salcamii pt Angeldust: Enya - Anywhere is Pt invisible: Dulcis Amor si pentru mine si restul lumii ... Total Touch - Somebody elses lover |
|
|
|
Feb 11 2006, 07:17 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 |
Sar'na, Tits (cam aiurea prescutarea asta dar nu ma ajuti cu alta :P) :-*
Dupa desert, pentru tine: Ocarina - "Amalia (Reggae)"...desi ca sa fiu in ton cu gustul ar merge "Hot Cake Raggae" :) |
|
|
|
Feb 11 2006, 07:19 PM
|
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 |
multam, iau pe aceea cu hot si in legatura cu numele, nu prea stiu cum sa-l scriu ca e cam lung :-X, iti zic Electra 8)
:-* Pentru sora-mea deasemenea la cerere expresa ::) BUG Mafia cu Adriana si cu piesa Viata noastra giiiieee :P |
|
|
|
Feb 11 2006, 07:22 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 |
Hahaha, eu ma plangeam ca nu stiu cum sa te prescurtez pe tine maaaa, nu tu pe mine. Cu mine Claudia sau Electra e perfect, numai carmen electra NU :evil:
|
|
|
|
| missu |
Feb 11 2006, 08:59 PM
|
|
Musafir |
pt claudia - cine-a pus carciuma-n drum
pt fantesy - fata draga nu fii trista pt tits- crasmarita din buzau. :-* :-* :-* |
|
|
|
Feb 11 2006, 09:01 PM
|
|
|
haideeee maaaaeeey 8) :-*
tine-o asaaa si tot asa si pe din-colea haa, ha ha |
|
|
|
Feb 12 2006, 02:13 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 |
ptr.invisible:
Nightwish-Sacrament of Wilderness si Gothic Sanctuary Apocaliptica-Nothing else Matters lasand toate glumele anterioare,la o parte,parerea mea e ca Nightwish a ridicat muzica rock la rangul de simfonie! Peace,man! herby,vad ca esti intr-o dispozitie de zile mari,mey!Mai e deschis barul ala?????????? :sexylady: |
|
|
|
Feb 12 2006, 02:17 PM
|
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 |
northstar... iti multumesc de dedicatie (pe asta cu gothic sanctuary nu o stiu, si credeam ca le am pe toate)
iti dedic: Stratovarius - I Walk to my own song si ca o nota, exista intr-adevar o formatie care a ridicat rockul la rang de muzica simfonica, insa aceia nu au fost Nightwish ci Therion Peace, love and understanding :floricele: |
|
|
|
| Mistaco |
Feb 12 2006, 02:19 PM
|
|
Musafir |
pentru toti in continuare E-Type :hainoroc: :hainoroc:
|
|
|