IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Facultati de viitor!?
Mihaela Maxim
post Aug 9 2007, 08:57 AM
Post #41

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,962

QUOTE(Maàt @ Aug 1 2007, 11:07 AM) *
Nu, da vaz ca linkul e in poloneza. Ori eu nu am avut bunul simt sa invat poloneza.
Cit costa inscrierea?

Later edit: Mda, user care se inscrie doar sa posteze un link si apoi dispare la foc automat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Mda..nu chiar. doar ca am fost plecata prin Polonia. Eu lucrez aici la facultate.
Din pacate nu am aflat din timp ca sa ii urmez cursurile, poate voi merge la master. Deocamdata lucrez pe vara in marketing. Si linkul nu era in poloneza, era chiar in engleza. Facultatea ofera studii in limba engleza si masterele la fel. In plus la terminare iti echivaleaza diploma cu cea obtinuta in State, datorita unui parteneriat cu o univ din state si cu cea obtinuta in Wales, UK.

Ziceam ca e de viitor pentru ca are multe parteneriate cu multinationale, inclusiv Google, care ofera atat joburi, internshipuri, burse cat si facilitati pentru facultate. Toti alumni lucreaza in multinationale si au joburi care le pastreaza special pentru elevii facultatii.

Si apropo de bere, e incredibil de ieftina fata de Romania, e chiar mai scump sa bei apa minerala. Asta a fost un soc cultural (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
copila
post Aug 17 2007, 11:10 PM
Post #42

Contaminat
*

Member No.: 2,038

eu pariez p facultatea d turism.domeniul asta e in continua dezvoltare,sunt multe perspective,multe lucruri de facut in viitor avand in vedere faptul ca turismul romanesc e insuficient dezvoltat si valorificat

+Quote Post
FreyaVanilla
post Aug 22 2007, 09:36 PM
Post #43

Dependent

From: Pitesti
Member No.: 421

Buna.
De la finante-banci ce se poate lucra? ce materii se fac in special in timpul facultatii? Se castiga bine dupa? Si inca ceva... Dreptul mai are vreo sansa?

+Quote Post
Cindy
post Aug 23 2007, 12:14 AM
Post #44

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Din cate stiu eu, facultatea de finante-banci din cadrul ASE este foarte buna, este cam cea mai mare concurenta de la ASE. Iar banca este un mediu de lucru stabil, sigur si banos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Despre Drept nu stiu ce sa iti zic..daca ai pe cineva in domeniul asta care sa te ajute, este ok, dar daca nu, mai greu..Si eu voiam prin tineretile mele sa dau la drept, dar am renuntat tocmai din acest motiv. Si concurenta a scazut drastic fata de acum cativa ani..

+Quote Post
FreyaVanilla
post Aug 23 2007, 02:31 PM
Post #45

Dependent

La Drept am pe mama procuror dar nu stiu ce sa zic in legatura cu salariile. Ca sa obtin un salariu bun trebuie experienta si eu nu as vrea ca dupa ce termin facultatea sa ma mai tina ai mei mult timp. Vreau sa ma descurc singura. In principiu mie imi place stomatologia as merge acolo dar din cate am auzit deja este declarata o afacere falimentara pentru ca sunt enorm de multe cabinete deschise in orase iar la sate lipsa. Si daca stau sa ma gandesc, sa-mi fac un cabinet intr-un sat nu cred ca merita pentru ca investesc enorm si satenii nu au atatia bani incat sa scot un profit. Si intr-un spital sau la vreo clinica sa lucrez nu stiu cat de avantajos ar putea fi. Sunt in mari dubii in legatura cu alegerea facultatii. Poate ma ajutati sa ma decid (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 23 2007, 07:45 PM
Post #46

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

In principiu trebuie sa te gandesti ce iti place tie si ce ai vrea sa faci. Nu se stie niciodata ce o sa apara in viitor, de ce oportunitati poti beneficia, nu te poti gandi la toate chestiile astea pentru ca nu ai nici o certitudine.
Daca o ai pe mama ta, poate fi un atu pt tine, probabil are relatii, cunostinte si te poate ajuta sa te angajezi, plus ca te poate ajuta si pe parcursul facultatii sa intelegi mai bine unele lucruri..Asta daca chiar iti place dreptul si ai vrea sa profesezi in asa ceva. Nu trebuie sa te gandesti numai la profit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 24 2007, 01:12 AM
Post #47

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Freya, dar tie ce iti place sa faci?

+Quote Post
FreyaVanilla
post Aug 24 2007, 09:37 AM
Post #48

Dependent

Eu as vrea sa merg la stomatologie sau la finante-banci. Acestea sunt facultatile care imi plac. La drept sunt enorm de multi care merg iar mie mi se pare o facultate usoara in comparatie cu celelalte doua.
In alta ordine de idei, la stomatologie mi-e frica sa merg din cauza chimiei, iar la finante-banci din cauza matematicii. Dar la amandoua sunt lucruri care imi plac.
Daca ar fi sa aleg acum as merge la finante-banci.

+Quote Post
Diana.
post Aug 24 2007, 11:34 AM
Post #49

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Freya, ce iti place tie sa faci? Nu te gindi la viitoarele avantaje ale meseriei, ci pur si simplu, la ce ti-ar placea sa faci. Deci: ce meserie ti-ar placea din acest punct de vedere?

+Quote Post
Meg
post Aug 24 2007, 11:37 AM
Post #50

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Dreptul, usor? ma faci sa rad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

13 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th September 2025 - 01:06 AM