![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Pai cred ca e foare la ureche in comparatie cu stoma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
top (de la cea mai grea la cea mai usoara, in viziunea mea):
1. stomato 2. drept 3. finante acu' daca iti place, e posibil sa ti se para floare la ureche si stomato.. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 178 Joined: 13-July 06 From: Pitesti Member No.: 421 ![]() |
Dreptul e usor in comparatie cu medicina. Cunosc persoane care spun ca examenele de la ASE sunt nimic in comparatie cu cele de la medicina. Mama a facut dreptul la 38 de ani si nu e acelasi lucru ca si cand l-ar fi facut la 19. Avea copii, sot, casa de intretinut si a terminat fara probleme. Si nu invata foarte mult, nici spaga nu dadea. Parerea mea este ca daca s-ar fi apucat de stomatologie de exemplu nu trecea nici primul an.
Maat din punctul acela de vedere mi-ar placea sa fiu stomatolog. Dar nu vreau sa-mi aleg facultatea doar bazandu-ma pe asta. Si apoi, nu cred ca ai mei ar avea bani sa-mi faca un cabinet particular, pe cand intr-o banca mi-as gasi mult mai repede de lucru. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Dreptul e usor in comparatie cu medicina. Cunosc persoane care spun ca examenele de la ASE sunt nimic in comparatie cu cele de la medicina. Mama a facut dreptul la 38 de ani si nu e acelasi lucru ca si cand l-ar fi facut la 19. Avea copii, sot, casa de intretinut si a terminat fara probleme. Si nu invata foarte mult, nici spaga nu dadea. Parerea mea este ca daca s-ar fi apucat de stomatologie de exemplu nu trecea nici primul an. Maat din punctul acela de vedere mi-ar placea sa fiu stomatolog. Dar nu vreau sa-mi aleg facultatea doar bazandu-ma pe asta. Si apoi, nu cred ca ai mei ar avea bani sa-mi faca un cabinet particular, pe cand intr-o banca mi-as gasi mult mai repede de lucru. Freya,ai mai dat la Stoma pana la urma?(ma rog,dupa noua nomenclatura,Medicina Dentara) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
cica si Navele ar fi de viitor (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ca aproape toti se angajeaza dupa ce termina(pt ca nu termina f multi,si fiind si doar la Gl facultatea (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) )
asteptam anul 4 si vedem noi cu sta treaba cu angajarile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
tu vrei sa ramai in oras? #-o
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
mmm...nu tin neaparat,dar s-ar putea sa fiu nevoita (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
oricum..nu m-as muta intr-un oras mai mic decat Gl...Constanta da..mi-ar place...e si marea aproape (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by rozy: Feb 3 2008, 04:40 PM |
|
|
babycrazyromantic |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna tuturor
m-ar interesa si pe mine niste informatii tot despre facultati, mai exact forma de invatamant Id, as prefera psihologie dar numai Titu Miorescu are Id -psiho . asa ca poate ma rezum si altceva ..nu stiu ..administratie publica, stiinte sociale sau Drept, dar mai degraba ma atrage psiho.... este cineva la Id , care este in general procedura lor... si cum este ca si studiu,..seriozitate, grad de dificultate, ..pe unde sunteti sau ati studiat voi....ce recomandati ....? mentionez ca nici nu ma gandesc la Spiru Haret ca am aflat ca nu este acreditat decat invatamantul de zi.. |
|
|
![]()
|
|
buna baby
id este si la universitate si la ase - depinde de facultate. in niciun caz nu o sa intalnesti id la politehniac (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) now. la universitate ai psihologie si se face si la id din cate stiam eu. taxa este de 20 de milioane la zi, deci la id e posibil sa fie cu cateva milioane mai ieftin. te duci, te inscrii, mergi la examene. vei primi aceeasi diploma cu un student de la zi (nu va scrie in niciun caz ca ai facut id sau fr). trebuie sa iei carti/suport de curs si sa inveti singura. mie asta mi se pare cam mult. una e sa fii la zi si sa ai 10 cursuri, alta e sa ai toata cartea. insa.. de ce vrei tu id? eu zic ca inveti mai multe la zi.. sunt profesori care au si ceva interesant de zis.. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dap..nici eu nu inteleg asta..de ce vrei id din start?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2025 - 06:38 PM |
|