![]() |
![]() ![]() |
![]() |
babycrazyromantic |
![]()
|
Musafir ![]() |
multumesc pentru raspuns fetelor
..doresc Id pentru ca nu imi permit la zi, lucrez, am un program stabil si am o situatie care nu imi permite sa renunt la servici sau stiu eu..si ma rog..ca orice om de rand am si eu niste credite, ma rog vreo 3 caci de...altfel nu prea poti face nimic cu un salariu modest....sper ca intelegeti ...si s platii facultatea lejer in transe..ajutandu-ma de card... Da la Universitate e cam 18 mil la Id am auzit si 2000 ron la zi si ff...asadar as inclina spre Titu Maiorescu -psiho , Hyperion -Administratie publica..sau ceva de gen caci este si taxa undeva intre 1300-1600 Ron. ..sper ca m-am facut inteleasa.... v-am argumentat sincer... ... sincer visul meu din adolescenta era sa urmez :Comunicare, Relatii publice..ceva pe acolo, intotdeauna m-au atras disciplinele profilului uman si am urat stiintele exacte,de si am avut o situatie destul de buna scolara dar daca nu imi placeau invatam numai pentru nota... acum dupa cativa ani, mentionez ca am 27 ani, imi doresc foarte mult sa urmez o facultate si tot aman de cativa ani,..pana acum cand mi-am dat seama ca timpul trece...si ...iata ca m-am cam hotarat sa ma inscriu undeva dar..inca nu sunt decisa in privinta facultatii...... Mentionez ca am facut 1 an si 1/2 Politehnica, am urmat sfatul parintilor, atunci ca de era sora mea acolo, sa nu mai fac meditatii , ma ajuta ea si tot asa, dar din cauza unor foarte mari probleme care au intervenit(imbolnavirea tatalui meu si pierderea lui dupa 2 ani de boala).. am fost nevoita sa renunt si acum doresc sa o i-au de la capat dar cu ceva care se merita si sa imi placa catusi de putin...si sa evit acele stiinte exacte.. , dar pun in balanta si cantaresc ideea ca am citit cateva carti de psihologie care mi-au placut foarte mult si m-a atras destul dar vreau sa fie si ceva care sa aiba catusi de putin sanse de viitor sa se extinda ca domeniu... ..deja v-am spus pe scurt cam care este treaba (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu sunt la facultate la ID si mi se pare foarte greu. Una e cand te duci si iti explica cineva, un tutoriat, un eminar si alta e cand te chinui singura acasa. Acum sunt deja anul 2 si nu mai are rost sa ma transfer pentru 1 an dar daca nu vrei un neaparat un job nu recomand ID-ul. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
apoi daca si la id ti se pare greu.. care fac 2 la zi si mai si lucreaza ar trebui sa se arunce.
sa revin: Baby, (vad de fapt ca nu esti chiar baby:P), incearca sa vezi cum e cu poli, daca ai putea sa o conitnui. nu ai spus in ce oras esti.. si la ce facultate din poli ai inceput. acum s-au mai schimbat lucrurile si la poli si poate nu ar fi chiar asa de greu. + ca daca ai intrat atunci la buget, e posibil sa poti merge tot acolo si sa nu mai platesti nimic. sunt multe multe detalii; e bine totusi ca te-ai apucat din timp sa strangi informatii si pana in octombrie ai timp. cat despre zi si facultate, crede-ma, se poate. mai ales la profil uman. se poate si poli si fulltime.. la o adica, si profesorii sunt oameni si inteleg. uite la mine cei care lucreaza au avut posibilitatea sa mearga sambata sa isi recupereze laboratoare. cursuri - mai ceri unui coleg.. mai iei o carte.. hai, ca se poate! This post has been edited by Meg: Feb 7 2008, 01:36 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
pfff..la mine la fac chiar nu s-ar putea job fulltime.nu te iarta deloc profii,sa-ti mai motiveze o absenta...iar daca vrei sa recuperezi lab,le platesti.si nu-s deloc intelegatori...daca zicem ca nush care munceste,zice:"facultatea nu e obligatorie...sa ramana cu munca"
(IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
poi de aia intreb, rozy, la ce facultate.
avem si noi de astia, dar nu toti sunt la fel. plus ca ne putem muta la alte grupe.. in functie de ore. nu e totul roz, dar e bine. cel putin nu platim.. wheheheh! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
babycrazyromantic |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu am impresia ca cei care fac facultatea de ID vor doar o diploma. Poate ma insel, desi nu cred.
Baby, daca tot vrei sa te inscrii, atunci orienteaza-te spre o specializare care sa fie din domeniul in care lucrezi. Iti va fi mai usor si la serviciu si la scoala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
babycrazyromantic |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
la o adica, o parte din facultate inseamna sa treci ca voda prin loboda. chiar si la zi, la unele materii asa treci.
daca vrei intr-adevar sa stii, citesti singur. aprofundezi. chiar daca ai merge zi de zi, curs de curs, seminar de seminar, tot nu ai reusi sa iesi un bun profesionist. pentru aia e nevoie de timp si studiu. individual in mare parte, pentru ca un profesor nu poate face mare lucru cu 100-200 de studenti. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Totusi, eu nu inteleg un lucru. De ce vrei sa faci o facultate? Cred ca daca ai avea acest scop foarte clar, ti-ar fi usor sa-ti dai seama si in ce domeniu vrei sa te specializezi.
Din punctul meu de vedere... administrarie = functionar public. Bani putini, dotari minine, munca multa sau putina, depide de institutie + mancatorie mare. pshilogie la ID... hmm, scuze dar sincer n-as avea incredere. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2025 - 06:38 PM |
|