![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 14-April 07 From: Cu bocceluta in spate Member No.: 1,480 ![]() |
Ehe, nici pe aici nu a mai scris nimeni! Pentru mine situatia e simpla.. sunt doua tipuri de persoane, persoane cu un puternic instinct sexual, pe care le innebunesc hormonii si persoane cu dorinte sexuale mai atenuate! Asta vorbind strict biologic. Ei..ce fac aceste persoane dupa ce simt pulsiunile sexuale, depinde de personalitatea lor (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Sunt care dau frau liber pulsiunilor sexuale si care il/o asteapta pe Fat Frumos/ Ileana Cosanzeana. Oricum.. We are spirits having a human experience, not humans having a spiritual experience. Asa ca.. toata lumea enjoy waiting or doing.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
2- barbatul are aceleasi necesitatzi si crede-ma ca multzi, in acea perioada invatza sa-si insele partenera, din necesitate prima oara. mi se pare stupid si imatur. nu conteaza ca e o necesitate pt el, conteaza sa inteleaga ca in timp ce nevasta e preocupata sa nasca copilul lor, el trebuie sa aiba rabdare. cum adica invata sa insele....ce om mai e si ala. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 14-April 07 From: Cu bocceluta in spate Member No.: 1,480 ![]() |
Pai depinde si de "calitatea barbatului". Sa ma scuze sexul "tare" dar 98% sunt...... iremediabili, irecuperabili (asta ca sa nu dau alte calificative). Merg pe strada si vad barbati cu copiii lor de mana, care au "inspirata idee" de a intoarce capul dupa tipe si a face diverse "complimente". Mi se pare........nu mai spun, ca imi sterg contul administratorii acestui site. Si or aveai ei instincte de vanator si au o gena care le dicteaza sa procreeze cat mai des, dar vorba lui Kandi, mai au si un cortex cerebral care ar trebui sa le foloseasca la ceva totusi. Asa si femeile ar fi indreptatite sa sara din pat in pat ca deh, trebuie sa procreeze, conform instinctului ancestral, cu cat mai multi masculti difetiti ca sa mentina fondul genetic proaspat, nu??? Asa ca barbatii "de calitate" indura cu stoicism perioada dinaintea si dupa nastere iar restul....te apuca jalea numai cand te gandesti la ei.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 19-June 07 From: Buzau Member No.: 1,826 ![]() |
Am avut o perioda indelungata de abstinenta sexuala. Toata durata sarcinii si apoi cele 40 de zile de dupa nastere. Bineinteles ca libidoul era foarte crescut si la mine si la sot, parca mai mult acum, pentru ca asa suntem noi oamenii, daca nu putem obtine un lucru, tocmai pe acela ni-l dorim cel mai tare. Ne-a fost tare greu atunci cand doctorul ne-a interzis sexul pe perioada sarcinii (am avut o sarcina cu probleme), dar de dragul copilului am trecut peste... (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:41 AM |
|