IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V  « < 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> Sfaturi de calatorie, recomandari de pe unde ati fost
Ala80
post Jan 14 2007, 07:56 PM
Post #41

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Poza asta o am de pe net, dar si atunci am facut poze inauntru. Chiar merita!
Nu ai cum sa ratezi Val d'Europe. Este chiar la iesirea din statia de RER. La capatul opus intrarii in mall gasesti si outletul. Am chiar anul trecut in ianuarie. Au super reduceri in perioada asta!
Rue de Rennes incepe de la Galeriile Lafayette, de langa Montparnasse (nu cele de pe Haussmann). Cum iesi din metrou (statia Montparnasse Bienvenue - liniile 4, 6, 12, 13) vezi un Mango la un colt de strada. Poti sa-l iei ca punct de start. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Urmeaza Zara, HM, Go Sport....etc
Daca imi spui zona in care stai iti dau mai multe ponturi. Vorbim pe mail. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jan 14 2007, 08:06 PM
Post #42

Musafir

Oki, vorbim maine pe mail, ca banuiesc ca nu-ti poti accesa mailul de serviciu de acasa. Thanks a lot pt ponturi. Ce toanta sunt...mi se parea mie c-am scris gresit Lafayette, dar eram in viteza scrisului. Eu voi sta aproape de statia de rer A2 Jointville le Pont. Cred ca-i zona 3.

Va ca si tie ti-e drag Parisul. Si mie imi place la nebunie. Nu prea-mi plac mie francezii...dar din Paris merita vazut fiecare coltisor. Inca n-am avut timp de Luvru.

+Quote Post
Ala80
post Jan 14 2007, 11:05 PM
Post #43

Oli, Popeye's babe

Drag...e putin spus. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imi plac si francezii, negrii chiar ma fascineaza. Au un fel aparte de a se comporta. Sunt degajati si plini de viata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr. stoma
post Jan 15 2007, 11:17 AM
Post #44

Tratabil
**

Group: Dependent
Member No.: 244

ar fi utila o linie de RER care sa aiba statii exclusiv in apropierea marilor magazine, sa nu va mai incurcati in atatea linii de metrou. Nu-i asa, Ala? Cum ar fi o linie ... ROZ ... Val d'Europe, Belle Epine, Velizy ... suna interesant?

+Quote Post
MonicutzaB
post Jan 15 2007, 11:25 AM
Post #45

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) radem noi dar in Barcelona de exemplu exista un Shopping Bus.

+Quote Post
Ala80
post Jan 15 2007, 11:49 AM
Post #46

Oli, Popeye's babe

Eu ma descurc fara probleme si fara linii dedicate. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ROZ suna interesant. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 19 2007, 11:34 PM
Post #47

Musafir

Daca aveti ocazia sa fiti pe-aproape de Leipzig (Germania), neaparat sa va opriti sa vedeti orasul asta. S-a facut foarte mult in cei 16 ani de cand nu mai e RDG-ul, cladirile vechi sunt renovate, iar cele noi sunt mai ceva ca-n orasele mari fost rfg-iste. Goethe, Bach, Wagner, Schumann au treaba cu orasul asta, deci si din punct de vedere cultural sunt multe de vazut. Mai are si singurul outlet din Europa in centrul orasului, nu mai spun ca n-am mai vazut alt oras cu atatea pasaje pline de magazine ca-n centrul Leipzigului.

+Quote Post
ZIBBA
post Feb 20 2007, 10:32 AM
Post #48

Dependent

From: barca
Member No.: 1,130

da...are dreptate mony...aici in barcelona e un autobus care face turul marilor magazine si turistic bineinteles...te duce in toate locurile de vazut din oras...dar daca veniti la barca...spuneti-mi si mie...ca merg eu cu voi...am colindat pe aici ca o nebuna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ZIBBA
post Feb 21 2007, 12:57 PM
Post #49

Dependent

From: barca
Member No.: 1,130

duminica am fost in Pirinei...intr-o statiune de ski...La Molina...foarte frumos...am sa va pun cateva poze acolo la locul lor...mi-era asa un dor de zapada...

http://i171.photobucket.com/albums/u313/la...LaMolina067.jpg

+Quote Post
kalua
post May 14 2007, 10:50 PM
Post #50

Musafir

Praga - daca aveti chef de-un restaurant fitos sau de niste drinkuri intr-o atmosfera mai deosebita duceti-va la The alchymist. Preturile sunt mai piperate, primul cocktail era diluat bine (la al doilea am rugat sa puna totusi si niste alcool in el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), dar merita. De ex: cocktailurile costa 160 coroane.
Noi n-am fost in restaurnat, ci pe terasa, care-i vis-a-vis de restaurant. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

6 Pages V  « < 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th July 2025 - 06:59 AM