![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Schustermann und Borenstein
Mancarea carei natiuni o preferi? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
eu am 2 preferinte: indiana si japoneza
cat timp stai pe net zilnic? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
cam 5-6 ore (enorm, ar trebui sa schimb ceva)
Iti gasesti timp pentru tine in cursul saptamanii? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Cu greu dar trebuie (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Ce intrebari ti se par indiscrete?Venind de la cineva nu tocmai apropiat. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Cat castigi si cati ani ai, unde mergi acum, ce-ai mai facut in ultimul timp pentru ca mi se pare ca esti cam incercanata, te-ai mai ingrasat....
Unde ai vrea sa fii acum? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
in UAE, dar nu in Dubai.
Ce faci in seara asta? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
baie (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)
Dupa parerea ta,de ce se apropie oamenii asa greu unii de altii desi au-mai mult sau mai putin- teluri comune? |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
pentru ca s-au "fript" de prea multe ori
daca ar trebui sa fii altcineva pentru o zi...pe cine ai alege? |
|
|
![]()
|
|
Pe cineva foarte realizat si foarte inteligent sa-i pot imprumuta cateva idei.
Ce amintire iti provoaca o stare de multumire totala si-ti aduce un zambet? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Satisfactia de pe chipul parintilor mei adusa de succesele mele scolare si nu numai!
La ce varsta vrei sa ai primul copil? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:07 AM |
|