![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Explorer
Cand ai fost ultima data la cosmeticiana? |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Ieri, m-a făcut zāna zānelor. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)
Ţi-e frică de Bau-Bau? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Deloc.
Mergi la vreun concert de Craciun? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Nu stiu inca.
Ti se pare ca oamenii adopta un comportament diferit in preajma sarbatorilor de iarna? |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Nu mi se pare, chiar aşa e. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)
Ţii post? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa-mi oglindesc irisul in monitor
Alege dintre nevoi estetice si nevoi cognitive. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Cognitive
Asculti stirile la radio sau le preferi pe cele de la TV? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
depinde la ce apuc sa ma uit. ascult din ambele.
ce inseamna fire pumper? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai un hidrant sau o ustensila pompiereasca de stins focul
cum spui unei colege de lucru that she stinks (cand ceilalti, desi deranjati, refuza) fara a crea conflicte? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 02:16 AM |
|