![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Ciocolata. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
Ai ticuri? Daca da, care? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
cred ca repet de prea multe ori cuvantul "stii?", interogatic cand termin o afirmatie, cred ca cer un feedback de comprehensiune (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Care este persoana pe care ai urat-o vreodata cel mai mult si in ce circumstanta? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Pe prietena mea cea mai buna, in liceu, cand mi-a "suflat" iubitul. Dar mi-a trecut! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Unde pleci in urmatoarea vacanta? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sicilia
De cat timp esti cu prietenul (sotul) tau impreuna? |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Desert, o felie de tort.
Cand ti-ai cerut ultima oara iertare si de la cine? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi la servicu, in scris inca. Pentru altcineva, eu nici nu gresisem cu nimic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce apreciezi cel mai mult la prietena ta? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ca-mi da peste nas daca gresesc...nu ma menajeaza sub nici o forma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de cat timp esti prietena cu prietena cea mai buna? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De-o viata. Cea mai buna prietena imi e mama mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Iti place combinatia dulce-sarat in mincaruri? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
da
Cand ti s-a facut ultima oara un compliment? |
|
|
![]() ![]() |