![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
o combinatie de farduri:albastru, bleu si alb , mascara negru si luciu de buze
In ce domeniu ti-ar placea sa lucrezi dar nu ai posibilitatea (deocamdata) ? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-o sa am niciodata posibilitatea pentru ca habar n-am, dar cred ca mi-ar place fizica atomica si moleculara, pe la NASA (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Care-i culoarea ta preferata la haine sezonul asta? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Roz.
Cand ai plans ultima data si de ce? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mai stiu. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Probabil la vreun film. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce joc (nu pe calculator) mai joci? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
scrabble
Cand ai fost la teatru ultima oara si care a fost piesa care ai vazut-o? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La teatru nici nu mai stiu cand am fost ultima data. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) A, ba da, un var de-al meu de gradul al n-spelea a avut un spectacol in München - un monolog al lui Marmeladov din "Crima si pedeapsa". Monologul a fost facut de el, a compus muzica, a cantat si la pian si chit ca n-am inteles aproape nimic (el e actor la Timisoara la sectia maghiara, deci monologul in ungureste a fost, dar pe Marmeladov il stiu prea bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), am fost impresionata pana la lacrimi.
Cam cat cash ai mai intotdeauna la tine? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
intre 40-50 lei.
cand ai fcaut ultima data dragoste? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:41 AM |
|