![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca pisica.
Cati copii vrei sa ai? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
unul imi ajunge (astept nepotii)
Care este numele preferat (feminin)? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
rebeca
ce film ti-a placut cel mai mult? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hm... cred ca "Pe aripile vintului"... sau "Avocatul diavolului"... sau... "O minte stralucita" ... sau... chiar nu mai stiu, ca mi-au placut multe...
Ce culoare are umbrela ta (daca ai una!) .... daca nu ai: si cum naiba te feresti de ploaie ?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am, dar nu folosesc. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) La claia mea de par si trenci de goretex nu-mi trebuie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cum ti-e amenajat balconul? |
|
|
ciucinica |
![]()
|
Musafir ![]() |
balconul meu e lung, am o masuta ...am peste 25 ghivece cu flori ..
2 butoaie in care au fost muraturi asta iarna..2roti de iarna de la masina si o cutie cu prostii (dupa usa) va plac goblenurile?le-ati pune la voi in casa? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
da imi pla,dar nu le-as pune la mine in casa.
ce fruct iti place cel mai mult? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
bananele
ce sezon iti place mai mult? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
vara
Cu ce ai fost azi imbracata? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Comozii pantaloni negri si o bluza rosie, subtirica, usor creponata, nothing glamorous....
Cum va alungati tristetea ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 05:07 AM |
|